Valorant HWID ban

AliReyiz

Centipat
Katılım
16 Mart 2020
Mesajlar
81
Arkadaşlar 2.el bir sistem aldım aldığım kişi siber iş de çalışıyormuş Valorant girdiğinde ise arkada kalan bir program yüzünden HWID ban yemiş bunu tabii bana söylemedi. Ben de ban yedim, şubat da kalkacak diyor ama bu HWID banlar süreli mi oluyor? Süreli olarak atıldı şubat da bitiyor dedi bana doğru mudur?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

HWID (Donanım) Banı Kaldırma:​

Valorant’ta bulunan ve en sıkıntılı banlardan birisi olan donanım banını kaldırmak için çok az çözüm yolu bulunmakta. Eğer Valorant’ta hile yapılmış ve banlanmış bir bilgisayarı satın almışsanız, satın alım belgeleri ve gerekli evraklarla birlikte Riot Games’e ticket atarsanız banınız kaldırılabilir. Bunun dışında tek çözüm yolu yeni bir bilgisayar almaktan geçiyor.

Kaynak: Valorant Ban Nasıl Kaldırılır? Valorant HWID (Donanım) Banı Nasıl Kaldırılır? - Teknobiyom
 

HWID (donanım) banı kaldırma:​

Valorant’ta bulunan ve en sıkıntılı banlardan birisi olan donanım banını kaldırmak için çok az çözüm yolu bulunmakta. Eğer valorant’ta hile yapılmış ve banlanmış bir bilgisayarı satın almışsanız, satın alım belgeleri ve gerekli evraklarla birlikte Riot games’e ticket atarsanız banınız kaldırılabilir. Bunun dışında tek çözüm yolu yeni bir bilgisayar almaktan geçiyor.

Kaynak: Valorant Ban Nasıl Kaldırılır? Valorant HWID (Donanım) Banı Nasıl Kaldırılır? - Teknobiyom

Belge ve evrak derken.
 

Dosya Ekleri

  • ban kanıt.PNG
    ban kanıt.PNG
    43,7 KB · Görüntüleme: 1.028
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı