Valorant için klavye, mouse ve kulaklık önerisi

Bütçe
500-1000

arthurxar

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar yaklaşık 5-6 yıl uzak kaldıktan sonra orta düzey bir PC topladım Valorant keyifli geldi bazı diğer oyunlarda onlar için klavye mouse ve kulaklık önerileri alabilir miyim bütçe sıkıntısı çok yok ama tabii ki yine de uçuk fiyatlar olmazsa daha makul bir şeyler önerebileceğiniz setler var mıdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle tavsiyeleriniz için çok teşekkürederim. Önerdiğiniz klavye ve mausenin siparişini verdim geldiğinde deneyimlerimi sizinle paylaşacağım ancak kulaklık konusunda şöyle bir sorum var bende beats solo 3 kulaklık var bluetooth ile bağlandığımda mikrofon olarak kullanamıyorum sadece ses alabiliyorum bu önerdiğinizde kullanabilirmiyim acaba ?

@arthurxar aynı sorunu ben de yaşadım onu çözmek için iyi bir dongle olması gerektiği söyleniyor fakat mikrofon ihtiyacınızı kulaklık ile giderecekseniz riske atmayıp başka bir kulaklık bakın derim. Benim onerebilecegim başka bir model yok, buradaki arkadaşlar yardımcı olurlar.

Harici bir mikrofon almayı daha uygun gördüm teşekkürederim solo 3 ün mikrofonu kullanılamıyor bu arada malesef yada ben yapamadım bilemiyorum.

Herkese merhaba arkadaşlar yaklaşık 5-6 yıl uzak kaldıktan sonra orta düzey bir PC topladım Valorant keyifli geldi bazı diğer oyunlarda onlar için klavye mouse ve kulaklık önerileri alabilir miyim bütçe sıkıntısı çok yok ama tabii ki yine de uçuk fiyatlar olmazsa daha makul bir şeyler önerebileceğiniz setler var mıdır acaba?

Kulaklık (mikrofon kalitesi çok iyi):

Mouse:

Klaviye:

Red:

Blue (daha sesli):

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı