Arda Korludağ
Kilopat
Dpi?Valorant'da 0.251 hassasiyet ile oynuyorum. 30*70 mouse pad kullanıyorum. Yaklaşık 45cm bir hareket ile tam arkama dönebiliyorum.
Dpi?Valorant'da 0.251 hassasiyet ile oynuyorum. 30*70 mouse pad kullanıyorum. Yaklaşık 45cm bir hareket ile tam arkama dönebiliyorum.
800
500 hassasiyet'e 1.6 sens ile oynuyorum, 45 cm'lik mousepad alanı var arkaya dönemiyorum.800
Edit: Bu arada düşük hassasiyet iyidir ama “rahat ettiğin düşük hassasiyet”. O yüzden arkanı dönemiyorsan hassasiyetini yükselt bence.
DPI değerin nedir? Windows Sensivity'n düşük olabilir.500 hassasiyet'e 1.6 sens ile oynuyorum, 45 cm'lik mousepad alanı var arkaya dönemiyorum.
500 Hassasiyet'e 1.6 sens ile oynuyorum, 45 Cm'lik mouse pad alanı var arkaya dönemiyorum.
500 DPI ile 0,16 sens.DPI değerin nedir? Windows Sensivity'n düşük olabilir.
500 DPI ile 0, 16 sens.
Bu arada düşük hassasiyet iyidir ama “rahat ettiğin düşük hassasiyet”.
Arkaya tek seferde dönememem normal diyorsun yani? İvme açsam falan nasıl olur?Hocam senin ki bayağı düşükmüş. Dediğim gibi;
Sizin hassasiyetiniz çok düşük. Normal yani. Valorant’ta ivme yok diye biliyorum. Size tavsiyem hassasiyetinizi biraz yükseltmeniz.Arkaya tek seferde dönememem normal diyorsun yani? İvme açsam falan nasıl olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.