Valorant iyi midir?

Fenerli_Eko

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Valorant'a sıfırdan başlayacağım hiç oynamadım. Oyun nasıl kaç GB bilgisayarı yorar mı? Ve sesli sohbeti ve sohbeti kapatabiliyor muyuz? Oyuna yeni başlayanlar için tavsiyeler var mı ve kaç günde oyuna alışırım.

Oyun nasıl, kaç GB, bilgisayarı yorar mı?
Oyun çöp, 58 GB (yarın Unreal Engine 5'e geçecek ve yaklaşık 30 GB'a düşecek). Bilgisayarı yorar, ben R3 2200G'de 70 FPS alırken rastgele drop giriyor.
Ve sesli sohbeti ve sohbeti kapatabiliyor muyuz?
Bütün sesli sohbeti ve rakip takımın yazılı sohbetini kapatabiliyorsunuz.
Oyuna yeni başlayanlar için tavsiyeler var mı?
Başlamayın, harcadığınız zamana değmez.

Arkadaşlar Valorant'a sıfırdan başlayacağım hiç oynamadım. Oyun nasıl kaç GB bilgisayarı yorar mı? Ve sesli sohbeti ve sohbeti kapatabiliyor muyuz? Oyuna yeni başlayanlar için tavsiyeler var mı ve kaç günde oyuna alışırım.

Başlayabilirsin sadece oyuna yeni başlıycan için bütün sohbetleri kapa (sesli, yazılı) öyle oyna ilk FPS oyunun ise Valorant bence iyi bir tercih sonrasında R6 veya CS2'ye gecebilirsin ve sakın para yatırma gibi bir bataklığa girme.

Kanka o oyun kaç GB.

Hocam 40-50 küsur gibi hatırlıyorum.

Kanka o oyun kaç GB.

Zaten dereceli kasmak gibi bir planınız varsa LoL'ün dereceliden daha kötü bir dereceli sistem çıkar mı diye bekliyordum ama varmış trol mü dersin söven mi dersin AFK mi dersin türlü türlü fenotip demek isterdim ama kelimeye yazık
Daha gelişmelerini bitirememiş homo erectuslarla oyun oynamak gerçekten daha kötü bir şey yok.

Dosya Ekleri

• homoerectus.jpg
    homoerectus.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
Zaten dereceli kasmak gibi bir planınız varsa; LoL'ün dereceliden daha kötü bir dereceli sistem çıkar mı diye bekliyordum ama varmış, trol mü dersin, söven mi dersin AFK mi dersin türlü türlü fenotip demek isterdim ama kelimeye yazık.
Daha gelişmelerini bitirememiş homo erectus'larla oyun oynamak gerçekten daha kötü bir şey yok.
Eşleştirme ve rank sistemi gerçekten rezalet, ben bu oyunu 3 yıldır oynuyorum, ilk FPS oyunum diye ilk başta demir elo olmama bir şey demiyordum, zamanla kendimi geliştirdim ve silver oldum ve eşleştirme o kadar dengesiz ki, bir maç karşıya çok iyi takım getirip sonraki maç çok kötü takım getiriyor, yazı tura misali bir maç demirlerle, bir maç platlarla oynuyorum, karşıya gelen adamlar da bir maç cidden kötü oynayıp bir maç Tenz'e falan taş çıkartıyor, aim o derece.

Sizi bir bataklığın içine sokup, devamlı orada debelenip hiçbir yere varamamanızı sağlayan ve sadece ömrünüzü çürütmeye yarayan bir sistem, Riot oyunlarının özeti.

Bir ara yalandan smurfleri banlayacağız dediler de ben öyle bir şeyin olacağını sanmıyorum, çünkü bu firma gerek LoL'de gerek Valorant'ta yıllarca smurflere göz yumdu, durup dururken böyle bir şey yapmaz.

Rainbow Six: Siege, Strinova, OW2 gibi seçeneklere bak bence. Saydıklarımdan en az yer isteyen Strinova.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı