Valorant iyi midir?

Eşleştirme ve rank sistemi gerçekten rezalet, ben bu oyunu 3 yıldır oynuyorum, ilk FPS oyunum diye ilk başta demir elo olmama bir şey demiyordum, zamanla kendimi geliştirdim ve Silver oldum ve eşleştirme o kadar dengesiz ki, bir maç karşıya çok iyi takım getirip sonraki maç çok kötü takım getiriyor, yazı tura misali bir maç demirlerle, bir maç platlarla oynuyorum, karşıya gelen adamlar da bir maç cidden kötü oynayıp bir maç Tenz'e falan taş çıkartıyor, aim o derece.

Sizi bir bataklığın içine sokup, devamlı orada debelenip hiçbir yere varamamanızı sağlayan ve sadece ömrünüzü çürütmeye yarayan bir sistem, Riot oyunlarının özeti.

Bir ara yalandan smurfleri banlayacağız dediler de ben öyle bir şeyin olacağını sanmıyorum, çünkü bu firma gerek LoL'de gerek Valorant'ta yıllarca smurflere göz yumdu, durup dururken böyle bir şey yapmaz.

Riot'un bütün oyunları zaten ayrı mevzu ama dediğim gibi LoL dereceliden daha kötü hangi oyun olur diye düşünürken bir anda ortaya cıktı reis.

Rainbow Six: Siege, Strinova, OW2 gibi seçeneklere bak bence. Saydıklarımdan en az yer isteyen Strinova.

Bence Valorant'dan daha olur başlaması ilk FPS oyunu olarak düşüncem önce Valorant sonra CS2 sonra R6 bence en iyi tercih olabilir. Gamesense ve sprayi oturtması için daha mantıklı.

Riot'un bütün oyunları zaten ayrı mevzu ama dediğim gibi LoL dereceliden daha kötü hangi oyun olur diye düşünürken bir anda ortaya cıktı reis.

Bence Valorant'dan daha olur başlaması ilk FPS oyunu olarak düşüncem önce Valorant sonra CS2 sonra R6 bence en iyi tercih olabilir. Gamesense ve sprayi oturtması için daha mantıklı.

Ama + olarak en cok R6'dan zevk alır.

Önce CS2 sonra PUBG en son ise Rainbow Six: Siege X rotasını öneririm. Sonra karışık istediğini oynarsın, belki Apex'te olabilir. Böylece her tattan yemiş olursun. "en iyi" diyebilecek kusursuz oyun yok bu arada.

Önce CS2 sonra PUBG en son ise Rainbow Six: Siege X rotasını öneririm. Sonra karışık istediğini oynarsın, belki Apex'te olabilir. Böylece her tattan yemiş olursun.

Hocam eğer arkadaşın ilk FPS türü oyunu olacak ise PUBG'de zorlanır bence.

Hocam eğer arkadaşın ilk FPS türü oyunu olacak ise PUBG'de zorlanır bence.

Spray mantığı gerçekten pek çok oyundan daha zor.

Ama artı olarak en cok R6'dan zevk alır.

Spray sistemi olmayan oyunda neyin spray patternini oturtacak? CS R6 Strinova Valorant diye siralarim ben şahsen.

Riot oyunu olmasından anlayacağınız üzere berbat ötesi bir kitlesi var. Eğer kanser olmak istiyorsanız veya tanıdık psikiyatristiniz varsa bu oyunu ciddiye alarak oynayabilirsiniz. Onun dışında troll takılmak (başkalarının oyun zevkini bozmadan) arkadaşlarla kafa dağıtmak için oynayabilirsiniz. Farklı karakterler deneyin farklı taktikler deneyin zevki öyle çıkar. Ama ciddiye almanızı tavsiye etmem rekabetçi girdiğiniz zaman boostlanmış kör oyuncular ya da AFK'lar takımınıza gelebilir. Bunun üzerine oyun karşınıza tank gibi smurfler dizebilir. Oyun zevkiniz çöp olur. Boş boş rank düşersiniz. Bunlar her gün her saat yaşanan şeyler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı