Valorant küfürden dava

RisSyOut

Hectopat
Katılım
14 Ekim 2020
Mesajlar
90
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, bugün kimseye bir laf bile etmeden düzgünce Valorant oynuyordum. Her zaman böyle zaten kimseye hiçbir zaman zorbalık yapmam. Daha sonra yanımdaki SK'ye öldü ve bana baiter falan demeye başladı. Ben de flash atıyordum, elimde silah bile yoktu o an deyince bana daha yeni doğmuşsun velet deyip, buraya yazamayacağım ağır hakaretlerde bulundu. Tahrik etti, artık dayanamayıp ben de ona küfür ettim. Sonra da küfür ettiğin yerleri kaydettim. Sana dava açacağım falan demeye başladı. Bir şey yapsa bile suçlu olan o fakat onun dediği şeyleri kanıtlayacak delil yok elimde. Herhangi bir davada ben ne yapabilirim? Bir de bana gerçekten dava açabilir mi nickden falan bulup?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cidden TR servarına girip dost, düşman herkesi mutelemeyip oynamayan kaldı mı?

2013-2014 yılında öğrendik taa bunları, CS:GO oynarken. Şu an oyun oynamıyorum uzun süredir ancak kitle değişmemiş demek ki.

TR sunucularında ya da takımda Türk varsa mute basacaksın, bu kadar basit.
 
Bir gün içerisinde TR serverlarında 10000 kez maç atılıyorsa 9900'ünde falan biri birine sövüyor hocam.

Sizi nick'ten bulmaları için Riot Games ile iletişime geçilmesi lazım. Bunu yapacak olan da tabii ki resmi bir kurum olacak herhangi bir kişiye vermezler. Savcılık bana küfür edildi diye Riot Games'ten sizin bilgilerinizi isteyecek hali yok. Ayrıca hadi buldu da ne olacak Allahaşkına? O da bana etti dersin.

Tabii bu anlattıklarımdan önüne gelene söv bir şey olmaz gibi bir anlam çıkartma ama hani hiçbir şey olmaz rahat ol.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı