Merhaba, bilgisayar açıldıktan sonra mouse veya klavyeye güç gelmiyor. Kabloyu çıkar tak yapınca düzeliyor. Bu sorun ile önceden çok uğraşmıştım bilgisayarı sıfırlayınca Valorant silinmişti ve uzun zamandır bilgisayarımda Valorant yüklü değildi ama Valorant yükledikten sonra aynı gün bu sorun başladı. Oyuna yeni başladım tam ısınmaya başlamıştım silmekte istemiyorum. Ne yapabilirim?
Merhaba, bilgisayar açıldıktan sonra mouse veya klavyeye güç gelmiyor. Kabloyu çıkar tak yapınca düzeliyor. Bu sorun ile önceden çok uğraşmıştım bilgisayarı sıfırlayınca Valorant silinmişti ve uzun zamandır bilgisayarımda Valorant yüklü değildi ama Valorant yükledikten sonra aynı gün bu sorun başladı. Oyuna yeni başladım tam ısınmaya başlamıştım silmekte istemiyorum. Ne yapabilirim?
Başka klavye ve fare denemediysen dene. Valorantla alakalı değil. Sen Valorant oynarken klavye ve fareye devamlı bastığın için bir çeşit kısa devre oluyor gibi.
Başka klavye ve fare denemediysen dene. Valorant'la alakalı değil. Sen Valorant oynarken klavye ve fareye devamlı bastığın için bir çeşit kısa devre oluyor gibi.
En ucuz HyperX Alloy Origins 60 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Origins 60 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.804,78 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Şu an Corsair K100 kullanıyorum önceden Logitech G213 kullanıyordum sonuç aynı %100 ihtimal ile mouse veya klavye kaynaklı olmadığına eminim bu sorunun.