Valorant nasıl aim geliştirilir?

steamde kovaaks var, onu satın al (indirimleri de bekleyebilirsin) orada çeşitli routinler var, pyth veya sparkynin rutinini öneririm her gün 1 veya 2 saat oyna. dm oynayabilirsin ama ben çok önermiyorum, valorantın dm si baysğı kötü. özel oyun kurup arkadaşlarınla 1v1 atabilirsin, kendine uygun rolü bulup pozisyonlara, skillere çalışabilirsin ve en önemli şey crosshair placement. poligonda her silaha çalış, kullanmadığın bir silah olsa bile eco elde rakibi öldürüp o silahı kullanmak zorunda kalabilirsin o yüzden her silahı kullanmayı bilmek lazım. bir de her girişte parkuru bitirmeye çalış oyun içi movementini geliştirir. spike rush oyna retakeini geliştirir yani çok oynarsan ve proları takşp edersen gelişirsin
 
Oyunda hile gelme ihtimali %1'in altındadır. Hile sandığınız rakipler muhtemelen sizden daha iyi oyuncular veya smurfler. Şu anda yaygın hileler olmadığı herkes tarafından bilinen bir gerçek, tartışmaya kapalı. Aim geliştirmeye gelince, Aim Lab ve Kovaaks gibi programlar sizin mouse hakimiyetinizi geliştirir temelde, aiminizi değil. Aim için mutlaka oyunu oynamanız lazım. Poligon ve DM ikilisini düzenli olarak bir süre yapınca ne kadar etkili olduğunu görebilirsiniz.
 
Oyunda hile gelme ihtimali %1'in altındadır. Hile sandığınız rakipler muhtemelen sizden daha iyi oyuncular veya smurfler. Şu anda yaygın hileler olmadığı herkes tarafından bilinen bir gerçek, tartışmaya kapalı. Aim geliştirmeye gelince, Aim Lab ve kovaaks gibi programlar sizin mouse hakimiyetinizi geliştirir temelde, aiminizi değil. Aim için mutlaka oyunu oynamanız lazım. Poligon ve DM ikilisini düzenli olarak bir süre yapınca ne kadar etkili olduğunu görebilirsiniz.

Tamamdır, teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı