Valorant oynayarak para kazanmak

Özgür Özgür

Kilopat
Katılım
8 Nisan 2017
Mesajlar
125
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba dostlar, öncelikle konu yerini yanlış açmış olabilirim şimdiden özür dilerim.

Geçenlerde aklıma takılan bir soruyu çözümlemek istiyorum biraz araştırma yaptım fakat elle tutulur bir sonuç bulamadım.

Boş zamanlarımda Valorant oynayarak vakit öldüren birisiyim ve kendi kendime neden boş oyun oynayacağıma hesap kasıp satmıyorum dedim. Hesap kasmaya başladım. Yaklaşık 10 hesap kasıp sattıktan sonra bu işin çok yorucu aynı zamanda emeğimin karşılığımı almadığımı fark ettim. Çünkü 1 hesap kasıyorsunuz günde ve karşılığı 20₺ çok az geldi.

Acaba kastığım hesapları Avrupa'daki herhangi birisine satma imkanım var mıdır diye çok merak ettim çünkü bildiğiniz üzere euro 11₺'yi aşmış durumda ve bir hesap kasıp 20 euroya satmak gerçekten de iyi para. Kısacası merak ettiğim şey şu;

-Türkiye serverinde kastığımız hesapları Avrupa'ya satma şansımız var mıdır? Varsa hangi siteler üzerinden satış yapabiliriz?

Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler iyi sosyaller🙂
 
20 euroya satamazsınız o işler öyle olmuyor emin ol günlük 20TL fena değil ama nasıl fena değil bu işi yaparken eğleniyorsunuz sadece paraya odaklanmayarak yapmıyorsanız.
 
Bu arada "Hesap kasmaya başladım. Yaklaşık 10 hesap kasıp sattıktan sonra bu işin çok yorucu aynı zamanda emeğimin karşılığımı almadığımı fark ettim."

Bu ne saçmalıktır mesela ? Çünkü emekten bahseden birisi başkalarının emekleri ile oynamaz. Çünkü herkes kendi emeği ile oynuyor, herkes senin gibi hesap boostlatıp satmıyor boosted olan kişilere. O kişiler de emeği ile o seviyeye gelen kişileri bir şekilde sabote etmiş oluyor. Buna sebep olan kişi sensin. Emekten bahsetme canım.
 
20 euro ya satamazsın. Onların 20 birimi bizimkinden daha değerli. Sana göre 20 değersiz ve az görünüyordur. Fakat onlarda öyle değil. Ve evet TR de Avrupa sunucusuna dahil olduğu için Avrupa ülkelerinde o hesaplar ile oynanabilir.
 
Yabancıların bir oyuna 20 euro vereceğini sanmam.

Veriyorlar hocam. Oyun olsun ekipman olsun acımıyorlar alıyorlar. Bazıları çok fazla yatırıyor hatta Valorant'a gelecek gece pazarını takip edip. Her türlü oyunda geçerli bu yalnızca Valorant için de değil.
 

Geri
Yukarı