Valorant oyunun ortasında bilgisayar kapanıyor

İşletim sistemi
Windows 7

Emir Temel

Centipat
Katılım
27 Ağustos 2021
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben bu sorunu yaşıyorum. Ne denediysem olmadı. Fanı temizledim, termal macunu değiştirttim ama yine de olmadı. İşlemci kullanımını %70'e kadar indirdim ve yine de olmadı. Bilgisayarın işlemci yüksek sıcaklıktan dolayı kapandığını düşünüyorum. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler.

PM raporu paylaşmadım ama isterseniz paylaşabilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Msi afterburner ile oyun içi sıcaklık değerlerinize bakin genelde 95 derecelerde sistemler otomatik kapanır. Sorun ısınma ise notebook soğutucusu alırsınız.
Peki otomatik kapanmanın önüne geçilebilir mi?çünkü benim bilgisayrım zaten 4-5 senelik bir bilgisayar ve değiştirmeyi düşünüyorum.O yüzden sağlıksız olsa bile bi yönteminiz var mıdır
 
Peki otomatik kapanmanın önüne geçilebilir mi? Çünkü benim bilgisayrım zaten 4-5 senelik bir bilgisayar ve değiştirmeyi düşünüyorum. O yüzden sağlıksız olsa bile bir yönteminiz var mıdır?

Var ama ben PC'yi yaktım denemesi bedava YouTube yazarsanız çıkıyor.
Fazla açıkta derken neden bahsediyorsunuz?

Laptopun altına kitap gibi şeyler koyarsanız fan açıkta kalacaktır dolayısıyla PC daha soğuk olacaktır.
 
Hmm isterseniz laptopun ayarlarını Denetim Masası'ndan değiştirip kapanmasını önleyebilirsiniz fakat PC'nin ekran kartına zarar verebilir.
Dediğim gibi ben zaten PC yi değiştiricem şu anda bu PC nin gittiği yere kadar kullanıcam.Bunu yapma sebebim direk yeni PC almamamın sebebi biraz daha para biriktirebilmekti.Zaten bana oyun oynatmıycaksa her türlü yolu deneyip bozulduktan sonra yeni PC ye geçmek istiyorum.O yüzden her yolu deneyebilirim.
 
Dediğim gibi ben zaten PC'yi değiştireceğim şu anda bu PC'nin gittiği yere kadar kullanacağım. Bunu yapma sebebim direk yeni PC almamamın sebebi biraz daha para biriktirebilmekti. Zaten bana oyun oynatmıycaksa her türlü yolu deneyip bozulduktan sonra yeni PC'ye geçmek istiyorum. O yüzden her yolu deneyebilirim.

YouTube'a PC oyun ortasında kapanıyor şeklinde yazarak videolar bulabilirsin tonlarca video var ben yapmıştım 95 değil de 102 derecede falan kapanıyordu benim PC'de sizde ne olur bilemem ama YouTube'dan bakabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı