Çözüldü Valorant "Platforma bağlanırken hata oluştu" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Oyunu silip tekrar yüklemek yeterli, teşekkürler.
Bu sabah oyuna girdiğimde istemciyi yeniden başlat diyordu başlattım Vanguard'ı silip tekrar yükledim ama yine olmadı yardımcı olabilecek birileri var mı?
 
Valorant'a girince VAL-40 hatası verip oyundan atıyor konu ile alakalı videolar işe yaramadı.
 

Dosya Ekleri

  • 2020-12-08 (1).png
    2020-12-08 (1).png
    925,2 KB · Görüntüleme: 33
Aga sabahtan beri ben de çözmek için her şeyi denedim oyunu sil yükle bile yaptım ama düzelmedi, 10 dakika önce bilet gönderdim sonra oyuna girdim hatanın genel bir sorun olduğuyla alakalı bir açıklama vardı.
 
Valoranta giriş yapıp oyunu açtığımda "Platforma bağlanırken hata oluştu. Lütfen oyun istemcini yeniden başlat. Hata Kodu: VAL 40" hatası alıyorum.
Vanguardı 3 4 kez kaldırıp yeniden yükledim internetteki tüm çözüm yollarını denedim ancak bir çözüme kavuşmadı. Dün gece girip oynamıştım oyunu hiçbir sıkıntı yoktu.
 
bvaav.JPG


Arkadaşlar böyle bir hata alıyorum, acaba genel bir sorun mu yoksa sadece bende mi var?

Çözümünü bilen var mı?

Oyundan defalarca çık gir yaptım fakat aynı hata devam ediyor.
 
Sabah Valorant girdim ve "val 40" hatasını verdi. Sonra YouTube'den çözümlerine baktım yaptım yine olmadı. Oyunu silip tekrar yükledim yine olmadı. Sonra tekrar denedim bu sefer üstte "oyuna girme denemelerinin başarısız olma sebebini biliyoruz ve çözmeye çalışıyoruz" yazıyordu sonra rahatladım bende sandım sadece bende sorun var herkeste olmuş.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı