Valorant Reyna teorisi

EvrenX

Hectopat
Sınavlar ertelendi. Vakalar çok artdı. Evden çıkamıyorum e haliyle canım sıkılıyor. YouTube'da gezinirken yabancı bir kanalda Valorant'a yeni gelen sezon biletindeki bir kartla alakalı bir video vardı. Karşı karşıya Viper ve Reyna. Viper burada küçük bir kız çocuğunun elinden tutup onu bir oda gibi bir yere götürüyordu. İlk önce anlamadım Viper ve Reyna birbirine çok uzak karakterler. Mesele Raze ve Killjoy onlar mühendis robotlarla falan uğraşıyorlar Cypher ve Sova ikisi de düşmanların yerini görebiliyor. Ama bu ikisi çok uzak birbirine. Neyse videoya girdim altdaki İngilizce yazıları anladığım kadarı ile aklımdan çevirdim. Ve şu sonuca varıyordu video. Viper bir deneyinde bu küçük kız çocuğunu kullanmış olabilir ve bu deney sonucunda bu küçük kız Reyna'nın güçlerine sahip olmuş olabilir. Yaşı ilerleyince Reyna ismini almış olabilir. Ya da bu küçük kız Reyna'nın kardeşi olabilir. Sizin düşünceleriniz neler?
İşte bahsettiğim oyuncu kartı:

d81c0-16191833045861.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı