Valorant toxic kitlenin küfretmesi

DWaim

Decapat
Katılım
5 Mayıs 2019
Mesajlar
27
Valorant'ın sürekli her oyunda küfür eden mikrofon basıp anneye sülaleye rahatça küfür edebilen kitleye sahip olmasından dolayı oyundan soğudum. Bu oyuncular yüzünden rank atlayamıyoruz. Oyuna girdiğimde Phoenix gösterdim bir oyuncu Phoenix'i ben alabilir miyim dedi, ben de ben başka karakter bilmiyorum dedim. Sonra bende başka karakter bilmiyorum diyip dayılandı. Diğer oyuncu da muhtemelen arkadaşı Phoenix'ten başka nasıl karakter bilmezsin deyip argo sözlerde bulundu. Oyun başladı 2 oyuncu anneden sülaleden girmeye başladı. Karşı takıma Phoenix report pls diyorlar. Phoenix eşek falan yazıyorlar. Karşıdan da oyuncular ortaya random alaycı konuşmalar sergiliyorlar. İnsanın sabrını sınıyorlar. Bunun üzerine Instagram vereceğim size dedim biri gruba davet etti katıldım anneme sövdü Instagram'ını ver dedi. Instagram verdim, ne bir istek geldi ne de mesaj. Bunun üzerine o an oyunda olan 4 kişiye de arkadaşlık isteği gönderdim hiçbiri onaylanmadı. Bunların amacı oyunu mahvetmek, ortada hiçbir şey yokken anne değerlerinize küfürler yiyorsunuz anca lafta konuşurlar icraate gelince yoklar. Ramazan ayındayız zaten insanları sinirlendirmeyi aile değerlerine sövmeye bayılıyorlar. Bu gidişle oyunu sildirtecekler bana.
 
Son düzenleme:
Oyun ücretsiz olunca maalesef böyle oluyor. Türkiye dışı sunucularda toksikliğin daha az olduğu söyleniyor fakat ping değerlerinden dolayı denemedim.

Raporlayıp sesli kanalı susturmaktan başka yapacak bir şey yok, tabii Riot raporlara bakıyorsa. Sisteminiz yeterliyse ve bir miktar paranız varsa ücretli oyunlara yönelmek daha mantıklı.
 
Oyunu yeni yükledim ve yüklediğim gibi mikrofon, karşı takımı sustur(kendi takımını komple susturacak yer yok sanırsam) tuşuna anında abandım. Hiç çekemem ebevenyleri tarafından eline tablet verilip şımartılmış veledleri.
 
4 günlük Valorant geçmişime dayanarak söylüyorum Valorant kadar toxic dolu bir oyun kesinlikle yok her elde en az 3 kişi bana küfür ediyordu sona kalıyorum daha aim sıfır map bilgisi sıfır ölmeden küfür etmeye başlıyorlar son adamı bilerek almadım birazda bizim takım kaybetsin.
 
Valorant'ın sürekli her oyunda küfür eden mikrofon basıp anneye sülaleye rahatça küfür edebilen kitleye sahip olmasından dolayı oyundan soğudum. Bu oyuncular yüzünden rank atlayamıyoruz. Oyuna girdiğimde Phoenix gösterdim bir oyuncu Phoenix'i ben alabilir miyim dedi, ben de ben başka karakter bilmiyorum dedim. Sonra bende başka karakter bilmiyorum deyip dayılandı. Diğer oyuncu da muhtemelen arkadaşı Phoenix'ten başka nasıl karakter bilmezsin deyip argo sözlerde bulundu. Oyun başladı 2 oyuncu anneden sülaleden girmeye başladı. Karşı takıma Phoenix report pls diyorlar. Phoenix eşek falan yazıyorlar. Karşıdan da oyuncular ortaya random alaycı konuşmalar sergiliyorlar. İnsanın sabrını sınıyorlar. Bunun üzerine Instagram vereceğim size dedim biri gruba davet etti katıldım anneme sövdü Instagram'ını ver dedi. Instagram verdim, ne bir istek geldi ne de mesaj. Bunun üzerine o an oyunda olan 4 kişiye de arkadaşlık isteği gönderdim hiçbiri onaylanmadı. Bunların amacı oyunu mahvetmek, ortada hiçbir şey yokken anne değerlerinize küfürler yiyorsunuz anca lafta konuşurlar icraate gelince yoklar. Ramazan ayındayız zaten insanları sinirlendirmeyi aile değerlerine sövmeye bayılıyorlar. Bu gidişle oyunu sildirtecekler bana.

Frankfurt sunucusunda oynayabilirsiniz ama ping yüksek olur ve ayrıca orada da bu tarz insanlar olmaya başladı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı