Valorant TR kitlesi

Kömür elo veya unrank maçsa normal bir olay.

Sanal alem hocam pek takmamak lazım he de geç diyaloga bile girmene gerek yok bu kadar seviyesiz insanlarla.

250 gram etkisi. Valo TR kitlesi oyuna bildiğin sohbet etmek için giriyor. Oyun 2. planda resmen. Bu ciddiyetsizlik yüzünden oyun olarak göremiyorum, sesli sohbetten oyun harici her şey konuşuluyor.

Direkt CS:GO indiresim geldi bu olaydan sonra.

Valorant %90 oranında aynı şeyleri içeren -15 yaş oyunu ne bekliyordun? Bu bahsettiklerini anlayıp ona göre olgunca karşılamalarını mı? Valorant oynamamanı öneririm, böyle şeylere katlanamıyorsan. Valorant 1 LoL 2 bu konuda.

Oyunda "susturmak" diye bir özellik var biliyor musunuz? Arada kullanın.

1 kızın peşinden 20 erkek koştuğu için kız kendisini, bulunmaz hint kumaşı zannediyor.
Böyle kızları görürseniz, sövmeyin sadece yüz vermeyinki anlasınlar, her erkek denyo değil.
Erkek olanları da sadece gıcık edin, gene sövmeyin, onlar ne söylerse söylesin, siz insanları sadece sinirlerini bozunki, oturduğu yerde kudursun.

Frankfuttan başka yerde oynama, Türk yine gelecek ama ismini cismini görmediği için sövemeyecek bile sana . Daha kaliteli geçiyor TR'de harbiden maçlar boşuna sıkıntıya giriyor. İnsanların psikolojisi bozuk.
Paris 1 oynuyorum bu aralar. Aimleri Frankfurt'a göre kötü ama Pariste'de toxsik insan çok.

Gerçekten Valorant kitlesinden bıktım o kadar rezalet bir kitlesi varki maçıma sürekli ya kız geliyor ya da Allah kitap birbirine girenler geliyor gelen troller ve smurfleri saymıyorum bile dia eloda bile boostlanmış flameleyen, karşı takımı feedleyen aptal olduğunu düşündüğüm kızlar geliyor Riot bu kitleye bir çözüm bulmaz ise ileride sıkıntı çekeceğini düşünüyorum sırf bu kitle yüzünden oyunu sildim Rainbow oynuyorum en temizi oyun ücretli olduğu için aptal bir kitle yok oyunda size de tavsiyem Valorant'ı bırakmanız. Kafanız rahatlıyor gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…