Valorant TR kitlesi

En nefret ettiğim tip. Yanında bir kız olunca dağa taşa bile sığamayan ama zihniyet olarak sığ olan insanlardır bunlar. Alacaksın bunu kızın yanında iki döveceksin. Sonra da üstünde ayaklarınla zıplayacaksın.
Aman hocam güldürme, her yerim ağrıyor zaten. :D
Değiştirmek için yapabileceğin bir şey yok, kaldıramıyorsan oynama bu kadar basit.
Güzel hocam kaldıramamak mesele değil, kaldıracak bir şey yok ortada. Kafama takacak değilim, sadece anlattım.

Kızları yüceleştiren insanların ne olduğu bellidir. Kültürsüz insanlar işte hocam takmamak gerekir.

Üstelik, "kız var" diyip de ailevi değerlere söverek sana yapma dediği şeyin daha beterini yapmak da ne bileyim yani ukalaca değil mi?

Bunun tek çözümü Doom, Fallout, Far Cry gibi story oyunları oynamak veyahut böyle kitlesi kanser online oyunlardan ziyade Guild Wars 2 gibi sağlam kitle toplayan online oyunlar oynayın.

Kızları yüceleştiren insanların ne olduğu bellidir. Kültürsüz insanlar işte hocam takmamak gerekir.
Katılıyorum.
Üstelik, "kız var" diyip de ailevi değerlere söverek sana yapma dediği şeyin daha beterini yapmak da ne bileyim yani ukalaca değil mi?
Kesinlikle hocam ya.
Bunun tek çözümü Doom, Fallout, Far Cry gibi story oyunları oynamak veyahut böyle kitlesi kanser online oyunlardan ziyade Guild Wars 2 gibi sağlam kitle toplayan online oyunlar oynayın.
Bu aralar hikayeli oyun arıyorum, Titanfall tarzı bir oyun önerir misiniz biliyorsanız tabii.

Bazen eğlenceli kişiler de gelebiliyor. Örneğin bir defasında kız ve erkek bir çift ses programından seslerini robot yapmışlardı. Birbirlerine 'Gel robotlaşalım.' gibisinden şeyler diyorlardı. Epey eğlenmiştim sayelerinde. Tamamen kötü bir kitlesi yok. Nadir de olsa iyi takım arkadaşları denk geliyor.

Bazen eğlenceli kişiler de gelebiliyor. Örneğin bir defasında kız ve erkek bir çift ses programından seslerini robot yapmışlardı. Birbirlerine 'Gel robotlaşalım.' gibisinden şeyler diyorlardı. Epey eğlenmiştim sayelerinde. Tamamen kötü bir kitlesi yok. Nadir de olsa iyi takım arkadaşları denk geliyor.
Tabii, çok iyi insanlarda görmüştüm.

Frankfuttan başka yerde oynama, Türk yine gelecek ama ismini cismini görmediği için sövemeyecek bile sana . Daha kaliteli geçiyor TR'de harbiden maçlar boşuna sıkıntıya giriyor. İnsanların psikolojisi bozuk.
Yok be bro. Adamlar yabancı gelir anlamaz söverim diye düşünerek yazılı sohbette veya sesli sohbette Türkçe küfür ediyor. Takıma Türk gelince de birbirlerine sövüyorlar. Valorant gibi oyunları 5 pre oynayacaksın. Hiç değilse 3 pre. Kalan iki tatlı insanlar gelirse, oynarsınız, oyununuza bakarsınız. Değilse susturur keyfine bakarsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00