adanalı ayhan
Decapat
'Errrrrkekliğimizi kimse sorgulamasın 
O zaman bu konudan bir tane daha yazarsınız CS:GO için.Direkt CS:GO indiresim geldi bu olaydan sonra.
Yok be, CS:GO'da harika insanlarla tanışmıştım. Tabii toksik insanlar yine var ancak Riot'tan daha az, TR Topluluk sunucuları da arındırılıyor adminler tarafından zaten. Gayet iyi bir oyun, sadece hileler sıkıntı.O zaman bu konudan bir tane daha yazarsınız CS:GO için.
1.5 Yıldır oynamıyorum geri başlasam mı acaba ? bilemedim.Yok be, CS:GO'da harika insanlarla tanışmıştım. Tabii toksik insanlar yine var ancak Riot'tan daha az, TR Topluluk sunucuları da arındırılıyor adminler tarafından zaten. Gayet iyi bir oyun, sadece hileler sıkıntı.
Ruslar Cyka blyat, Pashol na khuy diye başlarlar sövmeye.O zaman bu konudan bir tane daha yazarsınız CS:GO için.
Battlefield, Borderlands, Bioshock, Fallout, Farcry serisi.Bu aralar hikayeli oyun arıyorum, Titanfall tarzı bir oyun önerir misiniz biliyorsanız tabii.
Doğru diyorsun da Valorant'ın banlama sistemini çözdüğüm için her el doğru raporlama ile geri bildirim raporu alıyorum. Bugün abartmıyorum 20 25 kişiyi dereceliden banlatmışımdır. Belki o yüzden doğru düzgün oyuncular geliyordur.Yok be bro. Adamlar yabancı gelir anlamaz söverim diye düşünerek yazılı sohbette veya sesli sohbette Türkçe küfür ediyor. Takıma Türk gelince de birbirlerine sövüyorlar. Valorant gibi oyunları 5 pre oynayacaksın. Hiç değilse 3 pre. Kalan iki tatlı insanlar gelirse, oynarsınız, oyununuza bakarsınız. Değilse susturur keyfine bakarsın.
Hocam, bi CS oynayayım dedim. Arkadaşımın mg1 hesabıyla girdim. Düşükte değil yani hesap, ortalama. Gerçekten ağladım ya. Oturup ağlattılar. Takım Allah'ıma kadar söver, karşı takım annemin ölüsüyle fantezi yazar yazılı sohbete. Gerçekten muazzam darlanmıştım. Oynadığıma bin pişman oldum.Yok be, CS:GO'da harika insanlarla tanışmıştım. Tabii toksik insanlar yine var ancak Riot'tan daha az, TR Topluluk sunucuları da arındırılıyor adminler tarafından zaten. Gayet iyi bir oyun, sadece hileler sıkıntı.
CS:GO aktif oynuyorum şu anda. Hileden ziyade tek sıkıntı eşleştirme. Hile kalmadı gibi bir şey şu anda. Ama sürekli aşırı yüksek rankdaki oyuncularla eşleştiriyor.1.5 Yıldır oynamıyorum geri başlasam mı acaba ? bilemedim.
Saygı duymadığı şeye hakaretlerde bulunan, hiç bir başarıya imza atamayacak kişiler işte. Bir de küfür ettikleri şey din, hani inanmazsın ama saygı duymak zorundasın. Neyse köprüyü görünce artık kendileri düşünürlerHocam, bi CS oynayayım dedim. Arkadaşımın mg1 hesabıyla girdim. Düşükte değil yani hesap, ortalama. Gerçekten ağladım ya. Oturup ağlattılar. Takım Allah'ıma kadar söver, karşı takım annemin ölüsüyle fantezi yazar yazılı sohbete. Gerçekten muazzam darlanmıştım. Oynadığıma bin pişman oldum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.