phenex
Hectopat
Kurulum oldu, bu sefer Game Ready kaldırılmış hale geldi, tekrar Game Ready'i kurdum.Hayır, siz sadece Game Ready sürücülerini kuracaksınız.
Güncelleme:
Ekran kartını güncelledikten sonra ekran kartı markası olan MSI sitesine girip modelime tavsiye edilen uygulamaları indirdim. MSI Afterburner, Dragon Center ve Live Update programlarının inilmesini tavsiye etmiş. Afterburner zaten vardı. Dragon Center ve Live Update indirdim. Fakat indirdiğime pişman oldum. Bilgisayarda değişiklikler olduğunu hissettim. RGB klavyemin renkleri sadece tek bir renk kırmızı oldu. Ekran görüntüsü renk tonunda değişiklik hissettim. Bundan dolayı Dragon Center ve Live Update'i kaldırdım. Bu programları yükleyip sadece arayüzlerine baktım fakat belliki bazı şeylere müdahale etti. Programları kaldırınca klavye RGB renkleri eski renk düzenine döndü.
Programları kaldırdıktan sonra Rocket Leauge oyununu açtım. Giriş ekranı açıldıktan sonra oyunu aşağı indirdim, masaüstü penceresine geçtim. Fakat tekrar alta inmiş oyunu açmaya çalıştığımda siyah ekranda kalıyor. Bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar tekrar denedim ama masaüstüne geçildiğinde tekrar girmeye çalıştığımda altta kalıyor. Saat geç olduğu için uyudum ve şuan işteyim. Ayrıca Nvidia kontrol paneline girildiğinde program 3D ayarları bölümüne geldiğimde Dragon Center orada hala gözüküyordu.
Tüm bunları yaşamamış, programları yüklememiş hale nasıl geri dönebilirim, sistem geri yükleme çözüm olur mu? Bu sorunlar neden oldu acaba ?
Son düzenleme: