Valorant vs Zula

Tabii ki Zula, manyak mısın? Ne o öyle Dash'miş, Ultiymiş falan. Ne kadar demode. Ama bak Zula'ya, hepsini kendisi yapıyor içeriklerinin. Kimseden çalmıyor. Haritalarının isimleri bile kendisinin. CS:GO, Zula'dan kopya çekmiş. Nereden mi anlıyorum? Safranbolu=Dust 2 mesela. Daha fazla oynamaya gerek yok artık CS:GO ve Valorant'ı. Ve Valorant bu arada P2W değil arkadaşlar. Görmüyor musunuz skinler ne kadar pahalı. Ve hiç güzel değil, Zula'daki gibi para veremeyen fakirler yüzünden Zula'ya kötü diyorlar. Banane arkadaşım, fakir olmasaydınız, gidip para verseydiniz. Para verenleri de para yatırmış p** demeyin. Ben bu yüzden Tolunay Ören'den nefret ediyorum. Zula'yı hiç sevmiyor. Ben mesela Zula'ya 28 bin lira verdim. Tolunay bana küfretti para verdi diye. Benim ne suçum var fakir Tolunay, sen de para yatırsaydın oyuna...

Zula güzel ama oyun +0 silahlarla başlıyorsun ve oyun seni para yatırmaya teşvik ediyor. Sakın oynamayin Zula'yi. Hem bağımlılık hem de aile içi huzursuzluklara neden oluyor. En iyi ve en sade Valorant oynayın, internette FPS arttırma videoları var.

Tabii ki de Zula, Valorant Amerika'da üretilen bir oyun ve adamların para sorunu yok ayrıca Zula daha çok bilgisayarı kötü olanların oynayabileceği makineya sahip.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı