Steam Zula vs normal Zula

Kimsenin oyun zevkine karışılmaz, ama benim tavsiyem, bu kadar öde-kazan oyunlar oynanmaz. Ben de bir ara oynamıştım, hatta çok oynamıştım. Sonra bir baktım, herkes eteğinde M468, kar98, AWP, quantum susturucular falan. Ben yatırmadığım için hep stok silahlarla kaldım, M4A1, scout, MAC-10, vb. Sonra gaza geldim, 65 lira yükledim. Daha sonra oyun iyice öde-kazan oldu, dedim "oha". Ondan sonra Zula'yı bıraktım ve CS ile mutlu bir hayatımız oldu. (Not: Keşke Zula'ya yatırdığım parayı CS'ye yatırsaymışım ☹️)

Söylemeyi unuttum, Zula'dan sonra Valorant'a sardım, ona da para yatırdım. Sonra yine pişman oldum, onu da bıraktım. Keşke o paraları CS'ye yatırsaymışım.

Of, çöpe giden paralar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zula savunmuyorum ama Dust 2 evrensel bir harita. Sahibi yok her oyunda kullanılabiliyor. Diğer haritaları bilmiyorum tabii ama türkler böyle çala çala oyun yapacaksa yapmasın.

Dust 2 evrensel haritamı bilmiyorum ama adamlar Inferno'yu bile çalmışlar CoD 4'deki birçok haritayı çalmışlar.

Dust 2 zamanında bir harita yapmaya hevesli universite genci tarafından yapıldı.
Sonra o arkadaş Valve'a çok ucuz fiyatlara sattı ve Dust 2 Valve'ın oldu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı