Valorant yüzünden çok sinirliyim

zaynıl

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Valorant'ta bir takım geldi, psikolojim bozuldu. Biri anne deyip duruyor, biri Yunanistan için iftar vakti diyor. Biri AFK plat eloda rank kasmaya çalışan. Ben de oynamaya çalışıyorum. 1 tane de boostlayan adam var. 40 vurdu, diğerleri oturdu, izledi. Biri AFK zaten. Şu an o kadar sinirliyim ki vücut ısım 45 derece falan. Nefes alamıyorum.

LoL oynarken ben de aynı sorunları yaşıyorum. Yani Valorant'ı bilmiyorum ama LoL de susturma sistemi var. Valorant'da da varsa yapabilirsiniz.

Arkadaşlar Valorant'ta bir takım geldi, psikolojim bozuldu. Biri anne deyip duruyor, biri Yunanistan için iftar vakti diyor. Biri AFK plat eloda rank kasmaya çalışan. Ben de oynamaya çalışıyorum. 1 tane de boostlayan adam var. 40 vurdu, diğerleri oturdu, izledi. Biri AFK zaten. Şu an o kadar sinirliyim ki vücut ısım 45 derece falan. Nefes alamıyorum.
Aynı olay League of Legends için olmuştu bende bıraktım oyunu direk, eğer azıcık ingilizceniz var ise farklı bir sunucuya geçebilirsiniz.

Sakin ol. Sonuçta rastgele insanlarla eşleşiyorsun her türlü insan gelebilir Frankurt'ta oynamayı deneyebilirsin.

Selam arkadaşlar. Bugün Valorant'a girdim. Plat eloda rank kasamaya çalışıyordum. Frankfurt'ta herkes mi demir gibi oynar? Adamlar midden gösterip duruyor. Oyun oynamayı bilmiyorlar. Bu oyunu oynamamanızı tavsiye ederim çok kötü bir oyun bana göre şu an çok sinirliyim. Dünkü konum. Valorant yüzünden çok sinirliyim

1619961166545.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı