Valorant'ın çok dandik bir oyun olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaş grafikleri kötü falan değil bu nasıl bir vizyonsuzluk böyle? Grafik tarzı ile kötü grafiklere sahip olması bunlar çok farklı şeyler. Zamanında bunu fortnite'a yaptınız. FullHD+ grafik veren, dolu dolu pikselleşmeyen efekt sunan, texturelerinde doku kaybı olmayan bir oyunun grafiklerine nasıl kötü diyebilirsiniz. Grafik tarzı ayrı bir şey kötü grafik ayrı bir şey. Realistik bir grafik çeşidinden çok daha farklı bir şekle hizmet ediyor. Örneğin Borderland 3'ün o çizgi romanımsı grafikleri muazzamdır. O da gerçekçi değil bu kötü grafik li olduğunu mu gösterir. Allah aşkına biraz ufkunuzu geliştirin.
Zamanında yaptığım bir yorum. Tekrarlamaya üşendim.
 
Valorant diğer oyunlar gibi tümüyle aime bağlı değil oyunun bir hikayesi ve havası. var lol + cs go gibi yapmışlar . ve bu oyun beyine dayalı , karakterlerin kendine özel yetenekleri sayesinde cs go da sadece aimi olan beyinsizler bu oyunda barınamıyor oynayabilmek için biraz aim ve beyin gerekli bence gayet de eğlenceli oyuna çok sık güncellemeler geliyor ve imha kiti vb şeyler yok ayrıca oyunun grafikleri çöp değil tarzı farklı cs go nun tarzı apayrı valorantın ki ise bambaşka
Kitle hakkında birşey demeyeceğim çünkü cidden toxicler
 
Bu oyunu Riot games değil de farklı bir yapımcı yapmış olsa oyun çöp diye yerin dibine sokulur ve kısa sürede unutulur giderdi. Oyun çöp oğlu çöp, ona diyecek bir şey yok ama burada Riot games'in çöp oyunu oynattırma başarısı takdire şayan.
 
Oyunun kitlesi fazla dandik ve üstteki arkadaşın dediği gibi de sırf Riot oyunu diye bu kadar tuttu. Yoksa bu kadar tutabilecek oyun değildi ve bu oyundaki skinlere dünya kadar para vereni de anlamıyorum. Yıllardır LoL oynamışımdır, sezon 2'den beri açık olan hesabıma sadece 5 TL atmıştım zamanında. O zamanlar 400 RP 5 TL'ydi.
 
Şimdi şöyle düşünün grafik anlamında tabii ki CS:GO iyi ama rekabet durumu rank kasma durumunu baz alırsak CS:GO Premium hesap açmak gerekiyor sanırsam bu da 123TL idi sonradan zam geldi VAC konuşmuyorum bile bir csgocu olarak Valorant geçilmesi daha mantıklı şimdi önceki yorumlarda kaç yıllık VAC bana sistemi denmiş kardeşim kimse engel koydu mu önüne hayır çalışıp sende yapsaydın adamlar mis gibi koruma sistemi yapmış kimse boş laf atmasın Valorant da CS:GO'da kendi tarzında güzel.
 
Silahları, hissiyat, map tasarımları oynanış zevki olarak CS:GO'dan kat kat güzel. CS:GO diyenler hala dinozor olarak kalmış geleneklerinden vazgecemeyen insanlardır.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı