Valorant İncelemem

Aslında CS hile, 128 tick ve Rus'lara özel server açsa oyuncu sayısı kat kat artar.
Türklere özel server açmazlar diye Rus serveri yazdım çünkü oyunun toxic kitlenin çoğunluğu Rus'lara ait kendi sunucularında oynarlarsa daha kaliteli adamlarla oynayabiliriz.
Bir konu hile konu ve 128 tick bunları da halledilirse oyuncular daha memnun olur.
 
Selamlar, umarım iyisinizdir. Bugün, 5-6 ay kadar oynadığım Valorant'ı sizlerle beraber değerlendirip eksi ve artı yönlerini konuşacağız.

Artı yönlerine gelirsek;
  • Çeşitliliğin fazla olması (karakterler ve yetenekleri).
  • 128 Tick Rate sunucularının olması.
  • Hilelerin diğer bilindik bu tarz oyunlara göre az olması.
Şimdi eksi yönlerini sayayım.
  • En ve en önemlisi oyunda vuruş hissi diye bir şey yok, sadece çöpten ibaret.
  • Çoğu zaman oyunuma toxic, troll, ağzından küfür düşmeyen 10 yaşında çocuklar geliyor.
  • Her güncellemeden sonra oyun iyice sapıtıyor.
  • Grafikleri zamanımıza göre kötü, çizgi film gibi.
  • Harita tasarımları güzel ama silahlar hoşuma gitmedi, çok basit duruyorlar.
  • Oyunda biraz bug ve hatalar mevcut ama oyunumuzu etkileyecek şeyler değil.
Oyun ilk çıktığında çizgi film gibi, oynanmaz, gidin CS:GO oynayın diyenlerin şuan fikirlerini merak ediyorum. Her neyse, konumuzun sonuna geldik. Umarım oyuna başlamayı düşünenlere yardımcı olur. Ben de bırakmayı düşünebilirim. 🙂
Dediğin bazı şeylere katılıyorum bazılarına da katılmıyorum toxiclik konusunda haklısın ancak silah skinleri ve oyunun grafiği benim çok hoşuma gitti oyunu gerçekçi bir oyun tarzıyla seğil yaratıcı oyun tarzıyla oynayacaksın ki zevk alasın oyundan
 
Arkadaş grafikleri kötü falan değil bu nasıl bir vizyonsuzluk böyle? Grafik tarzı ile kötü grafiklere sahip olması bunlar çok farklı şeyler. Zamanında bunu fortnite'a yaptınız. FullHD+ grafik veren, dolu dolu pikselleşmeyen efekt sunan, texturelerinde doku kaybı olmayan bir oyunun grafiklerine nasıl kötü diyebilirsiniz. Grafik tarzı ayrı bir şey kötü grafik ayrı bir şey. Realistik bir grafik çeşidinden çok daha farklı bir şekle hizmet ediyor. Örneğin Borderland 3'ün o çizgi romanımsı grafikleri muazzamdır. O da gerçekçi değil bu kötü grafik li olduğunu mu gösterir. Allah aşkına biraz ufkunuzu geliştirin.
 
Arkadaş grafikleri kötü falan değil bu nasıl bir vizyonsuzluk böyle? Grafik tarzı ile kötü grafiklere sahip olması bunlar çok farklı şeyler. Zamanında bunu Fortnite'a yaptınız. Full HD+ grafik veren, dolu dolu pikselleşmeyen efekt sunan, texturelerinde doku kaybı olmayan bir oyunun grafiklerine nasıl kötü diyebilirsiniz. Grafik tarzı ayrı bir şey kötü grafik ayrı bir şey. Realistik bir grafik çeşidinden çok daha farklı bir şekle hizmet ediyor. Örneğin borderland 3'ün o çizgi romanımsı grafikleri muazzamdır. O da gerçekçi değil bu kötü grafikli olduğunu mu gösterir. Allah aşkına biraz ufkunuzu geliştirin.

Sen şimdi Fortnite'a bak Full ayar RTX aç çoğu kişi demeseydi oyun hala eski havasını verebilirdi ayrıca isteyen Valorant oynar isteyen CS .CS TR de azaldı sadece, hala fazlasıyla oynanıyor R6 da güzel oyun bayağı oynadım hiç bug görmedim bence daha çok bu konu hakkında konuşulmamalı herkes istediği sisteminin yettiğini zevk aldığı oyunu oynasın.
 
Valorantın optimizasyonunun kötü olduğunu düşünüyorum.
Valorant Gpu'da değil Cpu'da çalışır. Oyunun yükünü ekran kartında değil, işlemcide toplamalısınız.
Çıktığından beri oynuyorum, hiç bug vs. görmedim. Ne tarz hatalarla karşılaştınız?


Rainbow oynanmaz artık. Ölü bir oyun. Ubisoft tarafından öldürüldü hem de.
Bir duvara bıçakla vururken, olması gerektiği gibi bıçağın izlerinin duvarda çıkması, ancak 5 cm sağda bir bug sebebiyle çıkmaması gibi. Çok küçük, fark etmek için uğraşmak gereken, oyunu neredeyse hiç etkilemeyen buglar.
Bi'ara Bind haritasında oyun başlar başlamaz, mapin altına düşme ve anında ölme bugu vardı, 2 gün geçmeden fixlediler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı