Valorant'ın çok dandik bir oyun olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1500 saat CS:GO sürem var ama Valorant CS:GO'dan daha karmaşık, daha takım oyunu gerektiren, daha taktiksel ve stratejik bir oyundur. Sadece Sova denilen karakter bile CS:GO'nun bütün taktikseliğinden daha fazladır. Koşarak vurma olayı ise büyük oranda merminin gitme yönünün şans olarak rakibin kafasına denk gelmesidir, hepimiz zaman zaman şans olarak koşarak kafadan vuruyoruz. Her rekabetçi oyunda olduğu gibi düşük liglerde kitle toksiktir. Oyunun grafikleri ise hemen hemen her bilgisayarda çalıştırılabilip daha fazla kitleye ulaşmayı hedefledikleri için böyledir. Riot Games istese görüp görebileceğin veya henüz görmediğiniz düzeyde en iyi grafiklere sahip oyunu yapabilir fakat bilgisayarı iyi olmayan oyuncuları bünyesine katamayacağı için kâr amacı güden, espor oyunu olmasını ve servis odaklı, oyun içi bir şeyler satmayı isteyen bir şirket için olumsuz bir strateji olur.

Son düzenleme:
Bana da CS garip geliyor cs 1.6 oynuyorum kafaya hedef alıyorum azcık tarasam mermiler yanlara gidiyor.

Bana da CS garip geliyor CS 1.6 oynuyorum kafaya hedef alıyorum azıcık tarasam mermiler yanlara gidiyor.

Sistemim CS:GO kaldırabildiği halde CS 1.6 oynuyorum çünkü hile gelse bile önemsemiyoruz tilt etmiyor eğleniyoruz hile açan kişiler ile. Ama CS:GO'da hileler çok toksik kullananlarda toksik yani ekstra toksik ne varsa eskilerde var.

CS:GO fanboyları kötülemiş oldukça güzel bir oyun bana göre CS:GO patates. CS:GO'de 420 saatim var. Valorant fanı değilim ama cs'nin içinden geçer bence her şekilde.

Sistemim CS:GO kaldırabildiği halde CS 1.6 oynuyorum çünkü hile gelse bile önemsemiyoruz tilt etmiyor eğleniyoruz hile açan kişiler ile. Ama CS:GO'da hileler çok toksik kullananlarda toksik yani ekstra toksik ne varsa eskilerde var.
Ya dediğim gibi zevk meselesi.

Ne oynayalım hile dolu cs mi oynayalım :D bence gayet zevkli bir oyun, bir bıçağa binlerce lira vermek yerine cs'deki gibi envanter dizersin valorant'ta. Cs'de hilelerden bıkmamış olsam valorant'a başlamazdım bile ama iyi ki başlamışım daha zevkli bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı