Valorant rank saçmalığı

Seni kasabilirim. Bende demir 1'de oynuyorum. Smurf'lük güzeldir. (bana göre.)

Ben de eğleniyorum düşük ranklarda oynarken. Sadece 1 sezon arkadaşlarımın demir bronz hesabında oynayıp kendi hesabımda 1 maç oynadım ama yine olsa yine yaparım ki bronz 3 bir hesap ile oynuyorum arada.
Frankfurt'ta oynamayı deneyebilirsin.

Bence orada daha fazla Türk var (!)
O sunucuyu denedim ve 13 - 0 aldım.

Aim Lab falan deneyebilirsin kendine özel cross ve sens bulmalısın ancak sens ne kadar düşük olursa o kadar iyi olur bence. Şahsen 0.2 bile denedim 3.0'da ama kendime en uygunu 0.4 oldu cross olarak da eğer zamanında CS oynadıysan meşhur CS crosslarından birini kullanıyorum istersen ayarlarımı verebilirim ki birlikte de maç atabiliriz Discord verirsen.

Merhaba ben Valorant dereceli oynuyorum ama bir göreceksiniz bir adamlar geliyor var ya adamlar içimizden geçiyor.
Çok saçma bir rank sistemi değil mi? Demir 1 isen sadece demir 1 olanlar gelebilsin. Gidip de demir 1'e bronz 2 falan getirirsen nasıl alabilirler maçı?
Bu sebeple demir 1'den kurtulamıyorum. ):
Bence onu KDA'ya göre eşleştiriyorlar diye düşünüyorum çünkü Platinum 1'im ve Diamond 1 geliyordur karşıma ama kendi takımında sonuncu oluyordu, hiç benden 1 rank üstte olup iyi oynayana rastlamadım.

Bence onu Kda'ya göre eşleştiriyorlar diye düşünüyorum çünkü Platinum 1'im ve diamond 1 geliyordur karşıma ama kendi takımında sonuncu oluyordu, hiç benden 1 rank üstte olup iyi oynayana rastlamadım.

Ben pek zannetmiyorum arkadaşım elmas 2 iken maçına hem ölümsüzlük hem platin elodan kişiler gelip alakasız sıradalardı.

Benim rankım sliver 2 bazen karşıma altın 3 - plat 1-2 adamlar geliyor :D bazen gerçekten saçma olabiliyor.

Plat 3 rankda iken Silver 3 arkadaşımla oynayamıyordum ama eşleşmeye birbiriyle oynayamayan oyuncular geliyor çok saçma.

@461988 bize de öyle takımlar geliyor. Size ve rakibinize de öyle bir takım geliyor.

Hocam çoğu zaman öyle olmuyor.
Ben mesela bakıyorum bir oyun 13-3 kazanmışız diğer oyun 13-5 kaybetmişiz.

Garip bir şekilde çoğu zaman iyi oyuncular farklı takım kötü oyuncular farklı takım olabiliyor.

Bir bakıyorum bizim takımda birisi çok iyi oynamış 15 Kill'i var diğer herkesin 5 bile değil.
Rakipte ise herkes 10'dan fazla kill almış mesela.

Çok fazla oluyor.

Derecesizde zaten daha beter.
Adamın oyunda ki ilk maçı ama rakibi 250 level.

Ranked girerken de bunu fark ettim.
Ben Demir'im karşıma demir değil gümüş gelebiliyor ya da herkes gümüş oluyor ben kalıyorum bir aralarında.
Bazen tam tersi.

Çok karışık yani :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı