Valorant'ta 3. parti yazılım sebebiyle ban yedim

  • Konuyu başlatan 321
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 2B
Hiçbir türlü açmazlar.

Eğer yeni hesap açıp oyuna erişim sağlayabiliyorsan, başka bir HWID banlı bilgisayardan o hesaba giriş yapılmıştır.

Açmazlar hocam. Ben de aynı şekilde ban yedim otomatik cevap atıyorlar ticketlara.
Evet şimdi araştırınca böyle haksız yere ban yiyip açılmayan vakalar gördüm. Normalde Riot'un politikası bellidir, banlandıysan bir haltlar yemişsindir, çok nadir olarak haksız banlandıysan da açarlar. Fakat bunları gördükten sonra benim de inancım kalmadı. Umarım bir şekilde açabilirsiniz ne diyeyim.
 
Sana tavsiyem bir dahaki sefer hile kullanmaman.

Adam hile kullanmadım demiş siz hala sonraki sefere hile kullanmayın diyorsunuz :D inşallah haksız yere Valorant banı yersiniz de bende postunuzun altına "sana tavsiyem bir dahaki sefer hile kullanmaman." yazarım.
 
Hocam karışıklık olma ihtimali çok az. Bir de ben Razer programlarını aktif kullanıyorum ban sorunu yok razer programların. Açmazlar çünkü günde 1000lerce ticket geliyo. Kim inceliycek senin hesabı.
 
Mail hesabıma başkası girmiş. Hesaplarımın şifrelerini değiştirmiş. Desteğe yazdım hesabın mailini değiştirdi. Şu an hesap elimde.
 
Aynı sorunu bende yaşadım. 17 Şubatta gereksiz yere 3. parti yazılım yüzünden süresiz uzaklaştırma aldım. Hesabımı betadan beri aktif olarak kullanıyorum ve daha 16 Şubatta VP yüklemesi yapmıştım. Tek istediğim emeklerimin boşa gitmemesiydi bu yüzden detaylı bir inceleme yaparsanız 3. parti yazılım kullanmadığımı göreceksiniz dedim fakat ilk ticketta bu otomatik bir sistem banıdır diğer ticketlar otomatik reddedilecektir dediler. Vanguard hatası olabileceğini düşünmeyip direkt konuyu komple kapatmak hiçbir şeyi önemsemedikleri anlamına geliyor. Emek verirken tekrar düşünün derim.
 
Hocama cidden bir çözüm falan yok mu, benim de durduk yere 2 hesabım gitti bayağı sinir bozucu skinde vardı, ticketlara da bakmıyorlar. Hangi programlar sorun çıkarıyor olabilir?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı