Valorant'ta 300 FPS ve üstü almak için sistem yükseltme önerisi

Peki bu ürünler peşin fiyatına kaç taksitle satılıyordur hocam? Mesela ben toplam 15.000 TL tutuyorsa hepsini peşin fiyatına 6 ay taksitle alabiliyor muyum?

Bütün topladığımız parçaları diyorsanız hangi siteden alacağımıza göre hangi kart olduğuna bağlı olarak detaylıca bakmamız lazım peşin fiyatına taksit her yer yapmıyor çünkü.

Hocam, B serisi, ya da hangi anakart ne serisi, bunları nasıl öğrenirim? AMD tarafında. Sistem yükseltmeyi erteledim ama belki kredi çekip yarında siparişleri verebilirim.

Hocam, b serisi, ya da hangi anakart ne serisi, bunları nasıl öğrenirim? AMD tarafında. Sistem yükseltmeyi erteledim ama belki kredi çekip yarında siparişleri verebilirim.

Hocam B650, B840 ve B850 AM5 soketindeki b serisi anakart modelleridir.

Diğer AM5 anakartlar ise A620, X670 ve X870'dir.

Hocam B650, B840 ve B850 AM5 soketindeki b serisi anakart modelleridir.

Diğer AM5 anakartlar ise A620, X670 ve X870'dir.
B serisi, A ve X serisinden daha mı iyi? Hangisi daha iyidir? Ayrıca sondaki harfler de neyi temsil ediyor örneğin 620-B ya da 650-R sondaki B ve R harfleri de var. Bilinçli olmak, öğrenmek, aldığımı bilmek istiyorum hocam. :(

B serisi, A ve X serisinden daha mı iyi? Hangisi daha iyidir? Ayrıca sondaki harfler de neyi temsil ediyor örneğin 620-B ya da 650-R sondaki B ve R harfleri de var. Bilinçli olmak, öğrenmek, aldığımı bilmek istiyorum hocam. :(

B serisi orta segmenttir. A giriş seviyesi X üst segment olarak nitelendirilir. Serilerin sonundaki harflerin ne anlama geldiğini bende bilmiyorum desem yeridir. Bir anakart alırken kronik hatası var mı M.2 slotu gibi gibi şeylere dikkat ediyorum b serisi hız aşırtmaya uygun oluyor X serisi de öyle ama a serisi uygun değil.

Belirtir a serisi anakartlarda overclock desteği var eklemiş olayım.

B serisi orta segmenttir. A giriş seviyesi X üst segment olarak nitelendirilir. Serilerin sonundaki harflerin ne anlama geldiğini bende bilmiyorum desem yeridir. Bir anakart alırken kronik hatası var mı M.2 slotu gibi gibi şeylere dikkat ediyorum b serisi hız aşırtmaya uygun oluyor X serisi de öyle ama a serisi uygun değil.

Belirtir a serisi anakartlarda overclock desteği var eklemiş olayım.
R5 7500F 6.000 TL desek,
Yanın güzel giriş seviyesi olmayan, bir sorunu olmayan, en az iki adet M.2 SSD slotu olan, takılacak SSD ve RAM e göre güzelde MHz ve Okuma Yazma hızları barındıran bir anakart kaç TL dir hocam? 3.500? 4.500? 5.500?

R5 7500F 6.000 TL desek,
Yanın güzel giriş seviyesi olmayan, bir sorunu olmayan, en az iki adet M.2 SSD slotu olan, takılacak SSD ve RAM'e göre güzelde MHz ve Okuma Yazma hızları barındıran bir anakart kaç TLdir hocam? 3.500? 4.500? 5.500?

4.5 ile 5.5 arası 3-4 model bulunuyordu hocam yanlışım yoksa.

4.5 ile 5.5 arası 3-4 model bulunuyordu hocam yanlışım yoksa.
NOT: İşlemcim R5 7500F olacak. Bu kesin.

16.000 - 17.500 TL bütçe var.
Sistemim belli. Konu başında yazıyor.

AM5 sisteme geçebilir miyim?

Geçebiliyorsam eğer, değiştirmem gerekenler bu üç parça ise: işlemci, anakart ve RAM.

Sistemimi göz önünde bulundurduğumuzda, ve işlemcimde 7500F olacağı için, tamamen uyumlu olacak, ve bu bütçe ile alabileceğim en iyi anakart ve RAM nedir hocam piyasada?

Sormuştum ama tekrar bir sormak istiyorum ki gözden bir şey kaçırmamış olalım hem.

Not: İşlemcim R5 7500F olacak. Bu kesin.

16.000 - 17.500 TL bütçe var.
Sistemim belli. Konu başında yazıyor.

AM5 sisteme geçebilir miyim?

Geçebiliyorsam eğer, değiştirmem gerekenler bu üç parça ise: İşlemci, anakart ve RAM.

Sistemimi göz önünde bulundurduğumuzda, ve işlemcimde 7500F olacağı için, tamamen uyumlu olacak, ve bu bütçe ile alabileceğim en iyi anakart ve RAM nedir hocam piyasada?

Sormuştum ama tekrar bir sormak istiyorum ki gözden bir şey kaçırmamış olalım hem.

Şimdi işlemci 6000 TL kalan 10 bin TL anakart ve RAM için mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı