Valorant'ta adam gördüğüm gibi ölüyorum

Cumali.goksu

Hectopat
Katılım
27 Nisan 2020
Mesajlar
221
Çözümler
1
Yer
Kıbrıs
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i5 11400f
Msı b560m pro vdh
2x8 kingston 3600mhz
512GB sandisk m2
1 TB kioxsia m2 ssd
Palit rtx 3060
Phanteks glaccer one 240mm
Phanteks 650w
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Operatör
Valorant oynayanlar bilir oyunda ısınmak çok önemli. Özellikle poligon ve ölüm kalım maçlarında ama benim farklı bir sorunum var. Bu oyunda adamı görmemle ölmem bir oluyor kafayı yiyeceğim. Çoğu ölüm kalım maçında 1. oluyorum poligonda zorda 30/20-25 yapıyorum derecesiz maçlarda 25-30 kill ile devam ediyorum ama dereceli girdiğim zaman işler değişiyor. Bilgisayarım gayet iyi 144Hz monitörüm var 25 ms internet hızım var ama gel gelelim dereceli girdiğim zaman sanki platlarla oynuyorum imkansız vuruşların hepsi mi bana denk gelir arkadaş? Adamı görmemle ölmem aynı salise içinde oluyor. Kafayı yemek üzereyim sizce bende mi sıkıntı var yoksa bu dereceli muhabbeti bambaşka bir şey mi? Rankımda yüksek değil yani Silver 3 de takılı kaldım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ezber pick deriz biz buna. Yani rakiplerin olası çıkabileceği yerlere her zaman cross koyarlar atıyorum bir Windows düşünelim bir de side düşünelim bu arkadaşlar windowa koymak yerine side a koyuyor aimlerini çünkü windowdan adama direk HS atmak daha zor olur side a göre. Valorant oldu bitti ezber pick oyunu iki taktik var birincisi aimini kafa hizasında tutacaksın pozisyon ne olursa olsun. İkincisi ise ezber pick yani adamların çıkası en olası yerlere aimini koyacaksın kafa hizasında olduğu için tek atacaksın ki Valorant böyle bir oyun PUBG veya Rainbow gibi değil ki aim fight dönsün adamlara bir sürü mermi atalım Valorant'ta HS atan kazanır direk böyle bir oyun maalesef.
 
Hocam ama son 2 aydır falan bu durumu yaşıyorum önceden bu kadar berbat değildi
 
Zor botta 20 25 vurup ölüm maçında sürekli birinci oluyorsan seninde o vuruşları yapman gerek :D Rankla filan alakası yok bu durumun ayrıca, millet oyunu bitirmiş bence. Bronzla oynuyorum gümüşle oynuyorum gold plat arada diamond ile oynuyorum hepsi aynı :D bu nasıl iş bende çözemedim.
 
Zor botta 20 25 vurup ölüm maçında sürekli birinci oluyorsan seninde o vuruşları yapman gerek :D rankla filan alakası yok bu durumun ayrıca, millet oyunu bitirmiş bence. Bronzla oynuyorum gümüşle oynuyorum Gold plat arada diamond ile oynuyorum hepsi aynı :D bu nasıl iş bende çözemedim.

Hocam tam da ben bundan bahsediyorum ne zaman dereceli girsem sanki karşımdakiler e sporcu aklım almıyor.
 
Hocam tam da ben bundan bahsediyorum ne zaman dereceli girsem sanki karşımdakiler e sporcu aklım almıyor.
Tilt olmadan oynamaya bak ya. Adam maç boyunca 5 vuruyor ama 30 metreden koşarken hs filan atabiliyor, bende deli oluyorum bazen ama yapacak birşey yok. Bende çok vuruyorum öyle çünkü sürekli kafa seviyesinde tutuyorum aimi, rakibin çıkacağı noktalar belli zaten.
 
Tilt olmadan oynamaya bak ya. Adam maç boyunca 5 vuruyor ama 30 metreden koşarken HS filan atabiliyor, bende deli oluyorum bazen ama yapacak bir şey yok. Bende çok vuruyorum öyle çünkü sürekli kafa seviyesinde tutuyorum aimi, rakibin çıkacağı noktalar belli zaten.

Bir de şu koşarak vurma olayını azalttık diyorlar ya silahların sekmesini arttırıyorlar. Eskiden bu kadar çok yoktu koşarak vurma olayları şu an o kadar bir artmış ki.
 
Bir de şu koşarak vurma olayını azalttık diyorlar ya silahların sekmesini arttırıyorlar. Eskiden bu kadar çok yoktu koşarak vurma olayları şu an o kadar bir artmış ki.
O tamamen şans ya ama bazen cidden koşarak vuranlar oluyor, bana da diyorlar bazen halbuki ben koşarken durup öyle sıkıyorum. Belki bende bana diyenler gibi görüyor olabilirim, bilmiyorum. Spectre ile her türlü koşarak vurabiliyorsun tabi o ayrı :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı