Çözüldü Valorant'ta aim çalışınca kötü oynuyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

the_darkeness

Hectopat
Daha fazla  
Oyunu 3 aydan beri oynuyorum, her gün miyagi methodu kullanıyordum, şu anda bronz 3'üm, ne zaman aim çalışsam oyunda iyi oynayamıyorum, dün aimlabs+Poligon+DM yaptım, normal maçta hiçbir şey yapamadım, bunun sebebi nedir? Çok gıcık olmaya başladım, sebebi nedir? Aim çalışmadan da normal oyuna pek giresim gelmiyor, acaba sadece DM mi girsem? Ayrıca arkadaşımı altına bile çıkardım, öyle düşünün yani.

Mesela neden Aim Lab kullanmasın? Bu tarz oyunlarda bu kadar düşük seviyeden çıkmakta bile zorlanan oyuncuların el göz koordinasyonu gelişmemiş demektir, top vuracak ki fareyi ne kadar hareket ettirdiğinde imleç nereye gidecek onu beynine ezberletsin. Ha çalıştığı egzersizler yanlıştır, yüksek seviyelidir veya yetersizdir bilemem. Bir sürü profesyonel belki Aim Lab belki kovaaks ile aim çalışıyorlar.

@the_darkeness dostum herhangi bir başka forumda yine darkenes veya weilda kullanıcı adını kullanıyor muydun? Merak ettim de.

Hocam aim çalışmadan girdim bu sefer 27 kill 2 tane bela karsida 2 tane plat vardı diğer bronzlar gibi oynamıyorum ama dediğim gibi aim çalışınca pek oynayamıyorum ayrıca aimlabs daha da berbat ediyor aimi. Bence bu benim psikolojimle alakalı kafaya daha çok taktıkça hiç yapamıyorum sadece Poligon'ya da DM yeterli gibi sanki.

Oyunu 3 aydan beri oynuyorum, her gün miyagi methodu kullanıyordum, şu anda bronz 3'üm, ne zaman aim çalışsam oyunda iyi oynayamıyorum, dün aimlabs+Poligon+DM yaptım, normal maçta hiçbir şey yapamadım, bunun sebebi nedir? Çok gıcık olmaya başladım, sebebi nedir? Aim çalışmadan da normal oyuna pek giresim gelmiyor, acaba sadece DM mi girsem? Ayrıca arkadaşımı altına bile çıkardım, öyle düşünün yani.
kanka 3 ay oyuna alışabilecek kadar fazla değil 6. ayına gelince dahada güzelleşir aimin ve dediğim gibi sorun aimdr değildir oyun mekanikelri harita takım moral pisikoloji vb

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı