Öncelikle eğer çok kötü bir mouse kullanıyorsan paraya kıyıp el boyutuna ve tutuş şekline uygun bir mouse alabilirsin, ondan sonra ne yapman gerektiğini üstte anlatmışlar zaten.
yaklaşık 2 aydır oynuyorum şuan altınım fakat günde 7-8 saat oynadıgım zamanlar bile vardırNe zamandır oynuyorsun?
Günde 3,4 saat takımlı ölüm maçı gir sadece kafayı hedef alarak adam vurmaya çalış. Günde yarım saat Poligon'da zor mod oyna. Bu dedikerimi 1 ay boyunca yapsan platin olabilecek aime sahip olabileceğini düşünüyorum. Oyun stratejileri için de sector, combatry gibi YouTuber'ları izleyebilirsin.
Öncelikle eğer çok kötü bir mouse kullanıyorsan paraya kıyıp el boyutuna ve tutuş şekline uygun bir mouse alabilirsin, ondan sonra ne yapman gerektiğini üstte anlatmışlar zaten.
Oncelikle duzgun bir mouse gerekli sonra zamanla oynama sikligina bagli olarak gelisecektir. Bir de sector kanalini oneririm.
Yaklaşık 2 aydır oynuyorum şu an altınım fakat günde 7-8 saat oynadıgım zamanlar bile vardır
Razer DeathAdder kullanıyorum iyi midir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.