Valorant'ta altın liginden çıkılmıyor

Kazanamadigim zaman ise oyundan soğuyorum iyice.

Bu tarz rekabetçi oyunlarda sınır yoktur bir üst lige çıksanız sonra bir üste daha çıkmaya çalışırsınız ama olur da oyundaki en üst ranka ulaşırsanız elde ettiğiniz hiçbir şeyin yanında kaybettiğiniz onlarca saatte olacak bunu unutmayın.

Gayet de var. Altın liginde değilim ama altında olduğum zamanları hatırlıyorum gerçekten çok zor. 1 maç takımına troll gelir bir maç smurf gelir bir maç AFK gelir çok net hatırlıyorum arka arkaya 2-3 maç takımda AFK varken oynadığımı. E insan her maç mükemmel de oynayamaz elbet hakederek kaybettikleri olacak ama Silver-Gold elodan ekip olmadan solo bir oyuncunun çıkması çok çok zor.

Gerçekten iyi oynuyorsanız zaten kazanırsınız. En fazla 2-3 el kötü takım gelir. Hala geliyorsa sunucu değiştirirsiniz. Kötü oynadığınızı kabul etmek yerine "takım çok kötü" deyip duruyorsunuz.

Hocam nasıl suclayamayim. 25 kill alıyorum MVP atıyorum takıma gelen Sage 3/18 oynuyor. Daha yeni çıktım oyundan karşı chamber 18-1-0 Reyna ise 21-6-2 civarı oynadı.

Bak canım arkadaşım sen sadece MVP olduğun, MVP olup kötü geçen maçlarını aklında tutuyorsun. Her maç MVP atan biri her maç 25 30 altı vurmayan biri çıkar her türlü.

Gerçekten iyi oynuyorsanız zaten kazanırsınız. En fazla 2-3 el kötü takım gelir. Hala geliyorsa sunucu değiştirirsiniz. Kötü oynadığınızı kabul etmek yerine "takım çok kötü" deyip duruyorsunuz.

Bazen oyle maçlar geliyor ki 4 kişinin killerinin toplamı benim killim etmiyor.

Bunun bir bahanesi yok. Altın liginden çıkamıyorsanız o lige layıksınızdır. Karşınıza her el smurf gelme ihtimalı yok. Her zaman takımı suçlayamazsınız.
Bazen öyle olmuyor, şuan pek iyi oynayamıyorum ama eskiden her maç rahat 20 kill ve 3 4 asist yapardım ama oynadığım dönemden mi bilmem altın olan arkadaşlarımla kapışıp kazanmış bile olsam maça gelen insanlar sayesinde kaybediyordum ve bronzdan çıkamıyordum. Ayrıca bir maç kazanınca bile diğer maçlarda bazen altın veya bronz liginden yüksek gibi oynayan insanlar da geliyordu.

Valorant'ta altından çıkmak için aim ve oyun bilgimin yeterli olduğunu düşünüyorum. Hiçbir zaman toksiklik yapmıyorum. Maçlarda hep 20 civarı kill alıyorum, düellocu aldığım zamanlarda sitelara rahatlıkla girebiliyorum fakat bir türlü takıma doğru düzgün oynayan insan gelmiyor. Çoğunlukla direkt duellocu kilitliyorlar site girmiyorlar, smoke alan smoke atmıyor. Zaten oyun smurf dolu karşıya 2 elde 1 smurf geliyor. Maçlarda iletişim desen 0 kimse mikrofon bile basmıyor. Bu ligden nasıl kurtulabilirim? 5 pre girmeyi çok denedim ama karşıya da 5 pre geldiği için illa 1 tane yucelik-immo adam gelip arkadaşlarını boostluyor ve kaybediyorum.

Gold elodan çıkamadım. 6 ay ara verdim ara sıra skinli hesaplar da oynadım. Rankları bazen diamond bazen immortal bazen de bronz olanlar denk geliyordu ve oynadığım da yüksek eloların kolay olduğunu fark ettim.

Sonrasın da kendime çar oluşturup oynadım ve 1 ayda diamond 1 oldum şu an da yücelik 1'im.

Kolay rank. Aim ile alakalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı