Aynı durumdayım.
Aslında yine tam olarak iyi değil. Ama biraz uğraşla gelişebilir durumda.bu killerin kötü bir takımla yani infosuz bir şekilde alındığını da göz önünde bulundurmak lazım. Normale göre ortalama ama infosuz bir takımsa iyi.
Sürekli bela atıp takımı taşıyorsanız her tur en az 2 kill alıyorsanız burda suçlu siz değilsiniz. Takımdakiler de 4 karşıda 2 kişi kalınca turu kaybediyosak sorun takım arkadaşlarında.Takım çöp, şu, bu muhabbetleri yetmedi mi artık? Demir, bronz ya da gümüşten başlamam fark etmeksizin her seferinde gümüş ortalarında bitiriyorum, oynayışıma göre de olmam gereken yer zaten burası. Yeri geldi daha üstlere de çıktım ancak normale dönmesi çok sürmedi tıpkı daha altlardan yukarı çıkmam gibi.
Bana kalırsa siz bronzsunuz.
İşte bunu anlayamıyorum. Her seferinde karşı takım e-sporcu oluyor. Bizim takım yeni başlamış gibi oynuyor. Aimim fena değil ama her vurduğum adamın yarısı headshot.Eki Görüntüle 1146468
Bunların hepsi infosuz, bazılarında toxic takım arkadaşı bile var, 1 ay oynamama rağmen 60 fps 60hz ile çıkardığım son maçlar. MVP olmayan maçlar da 2puan ile falan öyle 3. 4. de değilim. Demek ki yenilmeme rağmen ve takım olarak daha kötü roundlar geçirmemize rağmen MVP oluyorsam bronz ortalamasının üstünde bir oyuncuyum? Ben mi yanlış düşünüyorum? Zaten oyun da doğru düzgün puan vermiyor. Bir arkadaşımla giriyorum o sonuncu ben mvp ona 27 bana 20 puan veriyor. Onu da anlamadım ama zaten düzgün takım gelse ona eyvallah çekeceğim. Kötü takım geliyor bir bahane değil haberiniz olsun. Empati kuramayanlar için(İnstalock atmıyorum genelde takımdakiler reyna almıyor veya reyna instalocklayan gelirse maçı blokluyorum. Zaten instalock atmadığımı en son maçta eğer reyna alacak olursam 3düellocu olacağını bildiğimden brimstone aldığımdan görebilirsiniz.)
İnfo yok, 1v4ü alamayınca ana bacı sövüyorlar. Moral oynama hevesi kalmıyor bu durumda 16 kill gözcüyle iyi bile.Siz de çok iyi oynamıyorsunuz. Ortalama derecede oynuyorsunuz. Zor çıkarsınız bronzdan.
Sizinki gibi bir bilgisayarımız yok ne yapalım?Takım çöp, şu, bu muhabbetleri yetmedi mi artık? Demir, bronz ya da gümüşten başlamam fark etmeksizin her seferinde gümüş ortalarında bitiriyorum, oynayışıma göre de olmam gereken yer zaten burası. Yeri geldi daha üstlere de çıktım ancak normale dönmesi çok sürmedi tıpkı daha altlardan yukarı çıkmam gibi.
Bana kalırsa siz bronzsunuz.
Yeni hesap açıp ilk on maçı sağlam ve tryhard bir şekilde oynayarak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.