Valorant'ta artan hileler

Valorant'ta son zamanlarda hiç olmadığı kadar hileler artmaya başladı. Derecesiz oyunların neredeyse tümü hileyken, dereceli oyunlarda öyle gözükmese de onlarında tümü hileler ile dolu. İnsanlar Legit bir şekilde kullanarak rank kasıyor. Biraz oyun bilgisi olan belli bir ranka çıkmış herhangi bir oyuncu kendini dizginleyerek çok sakince maçı 13-10, 13-8 gibi skorlar ile orta sıralarda maçı bitirerek takımına oyunu kazandırıyor.

Dün akşam takımıma maçı 16-23 bitiren bir Cypher geldi ve oyunu 14-12 kazandık. Maçın elosu ise Immortal 2 - 110 puan civarı. Reyna ile iyi oynadığım 3 kere Ace attığım bir maçtı herifte beğenmiş ekledi. Tabii hiç aklıma gelmiyor ki hile olduğu en son düşüneceğim şey. 2 oyun attık onları da kazandık bu yine 20 Kill'i hiç geçmiyor. Maç geçmişini inceledim, 3 galibiyet 1 yenilgi şeklinde bir seri yapmış. Verdiği infoların garipliği kendinden çok emin oyun okuyormuş gibi davranması falan derken bunları birleştirdim ve 1-2 saat sonra mesaj atıp sen hilesin değil mi? Dedim ve aldığım cevap küfürlü bir cevaptı. Ardından sildi beni listesinden. Riot buna engel olmak için kolunu bile kıpırdatmıyor. Herifin profilini Tracker'dan takip ediyorum hala oynuyor ve bahsettiğim gibi 3 galibiyet 1 yenilgi şeklinde ilerliyor. Bir hilecinin engellenmesi için rapor mu edilmesi gerekli? Vanguard ne işe yarar? Giriş seviyesi 15 yaşında ki bir yazılımcı çocuk bile Vanguard'ı delip hile yazabiliyorsa vay haline bu oyunun. Paramızı, emeğimizi, zamanımızı verdiğimiz bu oyunda böyle şeyler görmek şahsi konuşmam gerekirse beni üzüyor.

Herkesten şüphelenmeye başladım artık. Herkes Legit hile kullanıyor gibi geliyor. Eskilerden beri oynadığımız LoL bize Valorant için referans oldu. Yıllardır korudular bir hile skandalı olmadı evet çok toxic bir kitlesi var evet sinirlerimizin en uçlarına kadar zorlayan bir oyundu zamanında ama oynadık oynamaya devam edenler de var. CS:GO'yu hileler yüzünden bırakıp Riot'un oyunu Valorant'a sığındı herkes kötünün iyisi diyerek ama gel gör ki CS:GO kadar bile dayanmadı oyun, şu an beter halde.

Son düzenleme:
Yukarı da bahsettiğim herif için ticket attım aldığım cevap oyunda raporlanırsa geri dönüşü yapılır. Resmen gelip bize suçlama adamı demeye getirdiler. Kanıtım da var ayrıca.
Salla gitsin şu oyunu. Ben bıraktım, sen de bırak. Hayatımda kitlesi -çoğunluğu- bu kadar boş oyun görmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı