Valorant'ta bronz Elo'da takılmak

AkifBeyk

Decapat
Daha fazla  
Evet biraz saçma bir konu ama çıkamıyorum, kritik maçları çoğunlukla alırım( tek kaldığım maçları 2V1 falan) öldüğüm anlar varsa entry oynayamıyordur. Ben de sağlık ya da destekte entry oynarım. Bana tavsiye verin şimdiden teşekkürler 🤌

Son düzenleyen: Moderatör:
Kral ne dersen de ben düellocuyla oynayamıyorum destek/sağlıkçı/öncu oynarım ama entry gelip 2/13/3 oynuyorsa benim burada yapabileceğim pek bişey kalmiyor
Hocam bence bu elolarda aim olduktan sonra başka hiçbirşeye gerek yok.Rastgele bile oynasan 40 kill alıyorsun sadece aimle.Aimini geliştir.

Hocam bence bu elolarda aim olduktan sonra başka hiçbirşeye gerek yok.Rastgele bile oynasan 40 kill alıyorsun sadece aimle.Aimini geliştir.
Doğru diyorsun hocam. LOL değil ki adam adam vuramazsa karşı takım güçlenmiyor zaten çıkacak kadar iyi aimin varsa o adam yerine de vurursun.

Egonuzu tavan yaptırıp 1v3, 1v4, 1v5 peeklere çıkın ve aim'inizle hepsini almaya çalışın, her maç 40-50 kill düşürmeye çalışın, her gün hayatsız gibi aim çalışın ve bu şekilde 1 ayda gold eloya çıkabilirsiniz, bu elolarda her şey aim'e bağlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı