Valorant'ta çok kasılıyorum

oyunda bir çok ajanı biliyorum oynamasını ancak şuanda jett+reyna+chamber oynuyorum op de fena değilimdir bu yüzden op oynayabileceğim ajanlar tercihim

o zaman oyun içi zamana full ayırıyorum vaktimi
Siteye girerken takım arkadaşlarınızdan flash ve smokeları isteyin düşük eloda genelde atmıyorlar

hocam hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bir çoğunuzun ortak tavsiyesi ranked maçlara daha çok zaman ayırmak eloma göre fazla yaptığım antrenman.

Hayır, koldan oynadığında kolun ağrımadığında.
aslında hocam antrenmandan sonra oluyor ama ranked maçlarda da olmaya başladı tutuş pozisyonuyla alakalı olabilir çünkü masamın boyu ve olan uzaklığım ideal gibi

Benim de aimim kötü ama, aktif yücelik 1 ve peak immortal gördüm. Oyun bilgisi olduktan sonra adam vurmak zor değil. Aim Lab çalışmıyorum bence gereksiz. Sadece oyunu oynaman yeterli.

Benim de aimim kötü ama, aktif yücelik 1 ve peak immortal gördüm. Oyun bilgisi olduktan sonra adam vurmak zor değil. Aim Lab çalışmıyorum bence gereksiz. Sadece oyunu oynaman yeterli.
Hocam şuan her şey tamam anladim ama halen kolumdaki ağrıyı nasil halledicem bilmiyorum

Belkide antrenmanda çok kasıyorum onun için

Technopat Haberler

Geri
Yukarı