Valorant'ta gelişememek

Karşı takımı direk mutele maç başlar başlamaz seni etkiliyorsa, ben sürekli muteliyorum. Başkalarıyla tartışmak oyundan düşürüyor insanı. Sadece oyununa odaklan. Eğer ist serverında oynuyorsan ve sürekli toxic kitle geliyorsa mümkün olduğunca paris ve frankfurt oynamaya çalış. Ben ist oynamıyorum pek eğer arkadaşlarla girmiyorsam.

Karşı takımı direk mutele maç başlar başlamaz seni etkiliyorsa, ben sürekli muteliyorum. Başkalarıyla tartışmak oyundan düşürüyor insanı. Sadece oyununa odaklan. Eğer ist serverında oynuyorsan ve sürekli toxic kitle geliyorsa mümkün olduğunca Paris ve Frankfurt oynamaya çalış. Ben ist oynamıyorum pek eğer arkadaşlarla girmiyorsam.

TR oynuyorum ama Frankfurt'takiler falan çok iyi oynuyor. O yüzden TR giriyorum.

Demir liginden bir türlü çıkamıyorum. Ölüm maçlarında genelde 25-35 kill alıp ilk 5'e giriyorum. 200 seviye üstü adamları bile yeniyorum. Yani aimim gayet yeterli. Ama bir türlü dereceli maçlarda adam vuramıyorum. Bunun sebebi nedir sizce?

Kendi başına girince aynı şey bana da oluyordu takım oyunu sonuçta.

Haklısınız. Bir takım bulmam benim için daha iyi olacak sanırsam.

One tap çalış bir de aim falan senin için sıkıntı değil 5 senedir alışıksın.
Haklısınız. Bir takım bulmam benim için daha iyi olacak sanırsam.

Valorant ile ilgili tüm Discord serverlarına katılın bulursunuz 2 3 kişi. Sisteminiz nasıl

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı