Valorant'ta hak ettiğim rankta mıyım?

Ya hocam Allah için artık şu takım kötü bahanesini bırakın. Ben yaklaşık 9 ay önce henüz adam akıllı bilgisayarım yokken, oyunu 50-60 FPS civarlarında oynarken gümüşteydim. Ben de aynı bu arkadaş gibi orta modda 20-25 vuruyordum ama bir türlü çıkamıyordum. Şuan iyi bir sistemim var ve Elmastayım, VALORANT denen oyunda iyi oynarsanız kazanır ve rütbe atlarsınız. Takım kötü, insanlar toxic gibi bahanelerin arkasına saklanmayın.

Bu kıyası yapıyorsan evet, hak ettiğin rütbedesin.
Kardeşim anlamıyorsun, bu adam rankına göre iyi oynuyor olabilir, dia elo da bile o kadar kötü oynayanlar var ki, bu yüzden söyledim, ayrıca önceden ben de 40 fps oynuyordum ve hiç bir zaman gümüş olmadım en az plat oldum, takım kötü bahanesini bırakın diyorsun 5 6 maç mvp olup takım yüzünden kaybetmek var bu bir takım oyunu ve takım çok önemli bilgine.

Kardeşim anlamıyorsun, bu adam rankına göre iyi oynuyor olabilir, dia elo da bile o kadar kötü oynayanlar var ki, bu yüzden söyledim, ayrıca önceden ben de 40 fps oynuyordum ve hiç bir zaman gümüş olmadım en az plat oldum, takım kötü bahanesini bırakın diyorsun 5 6 maç mvp olup takım yüzünden kaybetmek var bu bir takım oyunu ve takım çok önemli bilgine.
Bu oyunu çıktığı ilk günden beri oynuyorum, oyunda en az 2000 saatim vardır. 2 tane 270 seviye hesabım var. En dibi de gördüm yüksekleri de, yeri geldi günde 2 saat poligonda çalıştım, lineup öğrendim, facebook gruplarında takım aradım ama yok. Bir zamandan sonra kötü oynadığını kabullenmen gerekiyor. 5-6 maç MVP olup takımına gram fayda olamamak diye bir şey var. Sen takım arkadaşlarını baitleyip hep en sona kalıp kill topluyorsan o aldığın killerin de MVP olmanın da hiç bir manası yok. Evet dediğin gibi bu bir takım oyunu ve kill peşinde koşmak yerine takımınla beraber oynaman gerekiyor. Bir Reyna hep en sona kalıp kalıp oyun boyunca 30 kill alabilir ama takımına smoke ile destek çıkan, molisi ile spike çözdürmeyen, ultisiyle rakibi darlayan 10-15 vurmuş bir brimstone etmez. İyi oynamaktan anladığın poligonda vurduğun sayı ve maç sonundaki tabloda yazan sayı ise bence sen de ''Ben hak ettiğim eloda değilim, takımlar hep çok kötü yoksa ben X rankına çıkarım'' diyip Y rankında sıkışıp kalanlardansın.

Yazık kardeşim cidden sanırım psikolojik sorunların var...
Umarım iyileşirsin ve bu oyunun takım oyunu olduğunu öğrenirsin, merak etme rankım Radiant, allah şifa versin amin... engelliyorum seni yoksa konuşmamız devam ederse kendine zarar verebilirsin, iyi günler geçmiş olsun engelledim...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yazık kardeşim cidden sanırım psikolojik sorunların var...
Umarım iyileşirsin ve bu oyunun takım oyunu olduğunu öğrenirsin, merak etme rankım Radiant, allah şifa versin amin... engelliyorum seni yoksa konuşmamız devam ederse kendine zarar verebilirsin, iyi günler geçmiş olsun engelledim...
Diyecek bir şeyin olmayınca psikolojik sorunların var, umarım iyileşirsin gibi acınası, küçük hakaretlere başvurmuşsun. Rütben de Platinden fazla değil büyük ihtimalle, ucuz yalanlar bunlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı