Valorant'ta haksız yere ban yedim

Antrenman modunda kullandım ve kimseye karşı kullanmadım. İkincisi ise oyun yazılımı tespit etseydi HWID ban atardı. Muhtemelen maçım izlendi ve hile gibi oynadığıma kanaat getirildi. Aimbot sanılmış olabilirim. Ne yapmam gerekiyor sizden istediğim sadece o.
Ama kullanmışsınız sistem bunu ayırt etmez amacı o 3. parti yazılım varsa banlar. İnsaflı davranmış ama.

Antrenman modunda kullandım ve kimseye karşı kullanmadım. İkincisi ise oyun yazılımı tespit etseydi HWID ban atardı. Muhtemelen maçım izlendi ve hile gibi oynadığıma kanaat getirildi. Aimbot sanılmış olabilirim. Ne yapmam gerekiyor sizden istediğim sadece o.
Maçın izlenmiş olsa bile hile gibi oynadığına kanaat getirilmez çünkü sadece insanlar değil yapay zekalarda kontrol ediyor.Büyük ihtimalle yazılım tespit etti.Şimdi diyeceksin HWID ban yemedim diye hile eğer açık değilken yazılım tespit ederse hesap ban yiyorsun.

Öncelikle şunu belirteyim, 21 yaşında birisiyim ve hiçbir zaman hileyle alakam public bir maçta olmadı. Kimsenin hakkını da yemedim. Maçıma bir aralar çok fazla hile denk geliyordu ve ben de bir aimbot hilesini merak edip indirdim. Antrenman modunda birkaç adam vurdum, sonra zaten kapatıp sildim. Amacım sadece nasıl bir şey olduğuna bakıp merakımı gidermekti. Vanguard'ın ne kadar güçlü bir ban sistemi olduğunu zaten biliyorum. Antrenman modunda denedikten 3 ay sonra az önce rekabete dayalı platin maçta ban yedim. 7 aydır bu oyunu oynuyorum, ban yeme sebebim ne olabilir? Emek hesabımdı... Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Not: Cihaz banı değil, sadece hesap banı. Hesabım bayağı değerli olduğu için bu kadar peşindeyim.
Aimbot indirdiğiniz anda yersiniz zaten. İsterseniz antreman modunda değil sadece menüde açın yine atarlar. Kapalı beta döneminde birebir sizin sebebinizden bir çok kişi ban yedi ve o zamanlarda denemek için açılan hilelerin hwid banını belirli bir süre sonra kaldıracağız dendi rwitterdan. Yani vanguard siz oyunda değilken bile dosyalarınızı tarayan bir uygulama olduğu için siz oyunda açmasanız bile bulabilir ve banlayabilir. Yani denemek için açmışsınızdır o yüzden hesap banı atmışlardır. Ama değil anteraman modunda lobide bile açsanız yersiniz banı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı