- Makaleler
- 2
Valorantın en sevdiğim yönü hilecileri affetmiyolar çat çat Vanguard vuruyor joker misali 
Alakasi bile yok dostum. Sirf daha onceden giris yaptigim bir hesap hileden ban yedi diye ben de hwid ban yedim. Hesap ben oynarken ban yemedi veya bilgisayarimda herhangi bir 3. parti yazilim bulunmuyordu. Tek hatam o hesaba daha onceden girmis olmamMaçın izlenmiş olsa bile hile gibi oynadığına kanaat getirilmez çünkü sadece insanlar değil yapay zekalarda kontrol ediyor.Büyük ihtimalle yazılım tespit etti.Şimdi diyeceksin HWID ban yemedim diye hile eğer açık değilken yazılım tespit ederse hesap ban yiyorsun.
VANGUARD anti-hile sistemi 3-5 bin degil milyon dolarlik hile sistemi ve surekli update geliyor. Windows Update kisminda nasil surekli Microsoft Defender'a guncelleme geliyorsa ona da geliyor. Senin yaptigin her hareket sistemde kayitli ve o hile fixlendigi zaman simdi olsun, sonra olsun veya 10 yil sonra olsun er ya da gec o bani yiyeceksin. Hic kusura bakma ama gayet yerinde bir ban olmus. Merak edip etmedigini bilemem. Illegal is illegaldir. Yok efendim sadece denedim, merak ettim diye birsey yoktur. Hile yaptim ve yapmadim vardir. Hile yapan sonucuna katlanir, yapmayan oyununa devam eder. Sizden ricam oyuncu destegi bosu bosuna mesgul etmeyin de gercekten problemi olanlara daha hizli bir sekilde yardim edebilsinler. Zaten biletlerinizi otomatik olarak kapatirlar gerci. Birde haksiz ban yedim yazmissiniz neremle gulecegimi sasirdim acikcasi. Tesekkurler VANGUARD <3Öncelikle şunu belirteyim, 21 yaşında birisiyim ve hiçbir zaman hileyle alakam public bir maçta olmadı. Kimsenin hakkını da yemedim. Maçıma bir aralar çok fazla hile denk geliyordu ve ben de bir aimbot hilesini merak edip indirdim. Antrenman modunda birkaç adam vurdum, sonra zaten kapatıp sildim. Amacım sadece nasıl bir şey olduğuna bakıp merakımı gidermekti. Vanguard'ın ne kadar güçlü bir ban sistemi olduğunu zaten biliyorum. Antrenman modunda denedikten 3 ay sonra az önce rekabete dayalı platin maçta ban yedim. 7 aydır bu oyunu oynuyorum, ban yeme sebebim ne olabilir? Emek hesabımdı... Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Not: Cihaz banı değil, sadece hesap banı. Hesabım bayağı değerli olduğu için bu kadar peşindeyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.