Valorant'ta hep timing yemek

TakatimKalmadı

Hectopat
Katılım
16 Temmuz 2021
Mesajlar
1.133
Çözümler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, önceden CS:GO oynardım onda da aynısı olurdu; Bir yere aim koyuyorum, yarım saat çıkması için bekliyorum ancak çıkmıyor. Sonra başka taraftan ses duyduğum için o tarafa dönüyorum( Yürüme vb. herhangi bir ses vermiyorum.) Tam o anda aim koyduğum yerden adam geliyor veya direkt arkamdan geliyorlar. Ve bu abartısız söylüyorum 10 Round'dan 9'unda oluyor. Bu benden mi kaynaklı yoksa tamamen şans mı? Çünkü bu şanssızlıkla bile 25 30 kill alırken eğer bu şanssızlık olmasaydı kaç kill alacağımı merak ediyorum doğrusu. Benim hatam ise nasıl düzeltebilirim?( Konunun başında verdiğim metafor sadece bir örnekti, aklınıza gelen her türlü şanssızlığı yaşıyorum.) Belki 60 Hz kullandığım için oluyordur diye 120 Hz'ye çıktım ancak yine de çok yaşıyorum. FPS'im breeze dışında 80'den aşağı düşmüyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, önceden CS:GO oynardım onda da aynısı olurdu; bir yere aim koyuyorum, yarım saat çıkması için bekliyorum ancak çıkmıyor. Sonra başka taraftan ses duyduğum için o tarafa dönüyorum( yürüme vb. herhangi bir ses vermiyorum.) Tam o anda aim koyduğum yerden adam geliyor veya direkt arkamdan geliyorlar. Ve bu abartısız söylüyorum 10 Round'dan 9'unda oluyor. Bu benden mi kaynaklı yoksa tamamen şans mı? Çünkü bu şanssızlıkla bile 25 30 kill alırken eğer bu şanssızlık olmasaydı kaç kill alacağımı merak ediyorum doğrusu. Benim hatam ise nasıl düzeltebilirim?( konunun başında verdiğim metafor sadece bir örnekti, aklınıza gelen her türlü şanssızlığı yaşıyorum.) Belki 60 Hz kullandığım için oluyordur diye 120 Hz'ye çıktım ancak yine de çok yaşıyorum. FPS'im breeze dışında 80'den aşağı düşmüyor.

Şans.
 
Killjoy alıp alarm bot bırak. Hem arkalanmazsın da. Amatör oynadığımız için herkes tek takılıyor kimse birbirini kollamıyor veya karşılığını almıyor. Profesyonel maçları izleyin öyle pozisyonlar zor olur.
 
Bu oyunlarda normal ama arkalamaya çalışmak filan. Dediğim gibi killjoy veya cyper alıp tuzaklayın, diğer türlü pozisyonunuzu koruyun. Çok açıkta yapmayın arkayı sağlama alın. 😂
 

Geri
Yukarı