Valorant'ta herkesin One tap atması

Bu oyunda HS atmak neden bu kadar kolay?
Ne yapsam yine de HS yiyorum, yakın ya da uzak fark etmiyor sürekli One tap ya da HS atıyor karşımdakiler.
Herkes yemeyip içmeyip bu oyunu mu oynuyor?
Aim çalışıyor millet, antrenmanda çalışma modunu açıp botlara sadece hs atman lazım.

Ben de anlayamadım. Sanırım alt ranklarda çok fazla smurf var. Çünkü kardeşimin hesabına giriyorum arada, demir elo olmasına rağmen adamlar dm'de hızlı hızlı one tap atıyor. O ranklar için imkansız.

Hocam aim kasarak yapılabiliyor. Benim rankım bronz 2-3 arası fakat poligonda Zor modda en fazla 23 ortalama 15 vuruyorum. Orta-Kolay arası zaten full 28-30 diyebilirim. Ama oyunu fazla oynamadığım için Rank kasamıyorum. Veya takım trollüyor diyebilirim.

Ben de anlayamadım. Sanırım alt ranklarda çok fazla smurf var. Çünkü kardeşimin hesabına giriyorum arada, demir elo olmasına rağmen adamlar DM'de hızlı hızlı One tap atıyor. O ranklar için imkansız.

Alt ranklarda kendi rankında olan çok az oyuncu var zaten. :)

Hocam aim kasarak yapılabiliyor. Benim rankım bronz 2-3 arası fakat poligonda zor modda en fazla 23 ortalama 15 vuruyorum. Orta-kolay arası zaten Full 28-30 diyebilirim. Ama oyunu fazla oynamadığım için rank kasamıyorum. Veya takım trollüyor diyebilirim.

Poligon işi saçma geliyor bana, asıl olay canlı canlı rakipleri vurmak. Durgun botları vurarak gelişim sağlanmaz bence.

Bu oyunda HS atmak neden bu kadar kolay?
Ne yapsam yine de HS yiyorum, yakın ya da uzak fark etmiyor sürekli One tap ya da HS atıyor karşımdakiler.
Herkes yemeyip içmeyip bu oyunu mu oynuyor?

Evet bu oyunda hayatsız gibi aim çalışanlar var çevremde de öyle maymunlar çok adam hem line up çalışıyor ses kasa kasa yarasa olmuş üstüne bir de aim çalışıyorlar tam küfür yemelik oluyorlar.

Poligon işi saçma geliyor bana, asıl olay canlı canlı rakipleri vurmak. Durgun botları vurarak gelişim sağlanmaz bence.
Ama aim konusunda baya gelişim sağlanıyor hocam. Eskiden birisini görürken fazla tepkime sağlayamıyor iken botların zor modunda olan hızları sayesinde tepkime hızımı güçlendirebiliyorum. Buda bana hız kazandırıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı