Ne mahkemesi hocam kafan mı iyi Riot Games hesap satışını açıkca yasaklamıştır. Mahkemenin sana diyeceğini söyleyim almasaydın.
Gamesatışta mevcut kardom buldum zaten 250 300 arası 7 8 skinli hesap sorun güvenememek işte onu anlatmaya çalışıyorum200-350 arasına nasıl bir hesap bekliyorsun ki? 1 tane skin bile 250 TL zaten.
GameSatış'ta mevcut kardom buldum zaten 250 300 arası 7 8 skinli hesap sorun güvenememek işte onu anlatmaya çalışıyorum.
1 2 ay sonra geri almayacaksan alayım :dBen satayım sana kurtar beni şu oyundan![]()
İşten anlamadığın okadar bariz ki..hesap satışı yapılan yer RİOT!!!! riotta diyor ki hesap satışı yapılamaz yasaktır. mahkeme de sana aynı şeyi söyleyecek diyecek ki sana hesap satışı yasak bu yüzden işlem yapılamaz araştır da konuş.Hayırdır T.C. Mahkemeleri Riot'tan mı emir alıyor? Online nitelikli dolandırmaya girer bu işlem ve mahkeme sonuç verir.
Böyle bir düzen olsaydı ülkede cinayetten, tacizden, tecavüzden geçilmezdi. O kadar olağan bir durum olurdu ki her saniye birileri öldürülür birilerine taciz edilirdi.
Cidden şaka gibi ya 3 kuruşluk firmayı anayasaya denk tuttu resmen.
İşten anlamadığın o kadar bariz ki. Hesap satışı yapılan yer Riot! Riot'ta diyor ki hesap satışı yapılamaz yasaktır. Mahkeme de sana aynı şeyi söyleyecek diyecek ki sana hesap satışı yasak bu yüzden işlem yapılamaz araştır da konuş.
İkinci dediğin şey zaten Türkiye'de şu an yaşanan şeyler alakayı da çok anlayamadım ama...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.