Valorant'ta hile açılmadığı halde ban yenmiş

OmerEnesAY

Hectopat
Direk konuya girim. 2 gün önce bilgisayaramı açtım. Valorant girecektim ki ne göreyim. Hesabım 3. parti yazılımdan banlanmış. Neden oldu bilmiyorum. Ticket attım geri dönüş almadım. Çözüldü olarak işaretlendi ama hesapta hiçbir şey değişmedi. Bir daha attım yine çözüldü olarak işaretlendi. O kadar yatırdığım para boşa gitti. Belki bir umut bir Riot çalışanı görürde ilgilenir diye buraya yazıyorum. Hesabım surnz#messi. Belki birisi ilgilenir.

Dosya Ekleri

• resim_2024-06-30_162251646.png
    resim_2024-06-30_162251646.png
    571,7 KB · Görüntüleme: 59
Direk konuya girim. 2 gün önce bilgisayaramı açtım. Valorant girecektim ki ne göreyim. Hesabım 3. parti yazılımdan banlanmış. Neden oldu bilmiyorum. Ticket attım geri dönüş almadım. Çözüldü olarak işaretlendi ama hesapta hiçbir şey değişmedi. Bir daha attım yine çözüldü olarak işaretlendi. O kadar yatırdığım para boşa gitti. Belki bir umut bir Riot çalışanı görürde ilgilenir diye buraya yazıyorum. Hesabım surnz#messi. Belki birisi ilgilenir.
Hesabın sadece sende miydi hile açtığını şüphelendiğin biri falan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Arkada açık olan bir şey var mıydı?

Hayır. Zaten oyun oynarken ban yemedim. İşte açtım bilgisayarı Riot Client'e girdim, Valorant'a tıkladım böyleydi.

Hesabın sadece sende miydi hile açtığını şüphelendiğin biri falan var mı?
Hayır. Yok.

Zaten tracker Blitz gibi uygulamalar yüklüde değil. Sadece istatistiklerime bakmak için tarayıcıdan tracker kullanıyordum.

Nasıl çözüldü olarak işaretlendi hiçbir şey söylemediler mi?

Oto mesajda ne diyor? 3 gün bekleyin fkn mı diyor?

Evet. Öyle yazıyor ama önceden ticketların durumu açıkdı. Bugün ikisi de çözüldü oldu.

Hocam bir kere daha atın eninde sonunda cevap vermek zorundalar parada yatırmışsınız.

Hesaba değil yatırdığım paraya üzülüyorum zaten. En yüksek rankım yücelik 2'ydi kasmıştım ama en çok yatırdığım paraya üzülüyorum.

Dosya Ekleri

• resim_2024-06-30_163952431.png
    resim_2024-06-30_163952431.png
    94,1 KB · Görüntüleme: 48
  • resim_2024-06-30_164011492.png
    resim_2024-06-30_164011492.png
    83,4 KB · Görüntüleme: 39
Evet. Öyle yazıyor ama önceden ticketların durumu açıkdı. Bugün ikisi de çözüldü oldu.

Hesaba değil yatırdığım paraya üzülüyorum zaten. En yüksek rankım yücelik 2'ydi kasmıştım ama en çok yatırdığım paraya üzülüyorum.

3-4 gün bekleyin onun dışında diyebileceğim bir şey yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı