Valorant'ta maç kazanamıyorum

Hocam her maç 30 vurup sürekli lose alıyorsan bence sendede bir sorun vardır ya bait atarak kill alıyorsun ya exitfrag bekliyorsun yada düellocu karakterle side açmayıp midde falan bekleyerek kill alıyorsun.
 
Demir ile gümüş elo arasında çok fark yok gibi gözüksede aralarında çok fark var.Ben gümüşken demir eloda deli gibi smurfleyip 1v3 1v4 rahat alıyordum.Yazdığınız yorum bana çok gerçekçi gelmedi ama böyle bir şey yaşadıysanız 1 arkadaş bulup oyuna girmeniz.
 
Demir ile gümüş elo arasında çok fark yok gibi gözüksede aralarında çok fark var. Ben gümüşken demir eloda deli gibi smurfleyip 1V3 1V4 rahat alıyordum. Yazdığınız yorum bana çok gerçekçi gelmedi ama böyle bir şey yaşadıysanız 1 arkadaş bulup oyuna girmeniz.

Bende aynı şekilde demir eloda çok rahat oynuyorum hatta bir maçta 2-3 kere ace falan atıyorum ancak ne olursa olsun yine de kaybediyorum.

Hocam her maç 30 vurup sürekli lose alıyorsan bence sende de bir sorun vardır ya bait atarak kill alıyorsun ya exitfrag bekliyorsun ya da düellocu karakterle side açmayıp midde falan bekleyerek kill alıyorsun.

Hmm bu olabilir.

Bir de bende genelde şu oluyor ben 30-40 vurmuşum takımdakiler en fazla 13-14 vurmuş oluyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı