Valorant'ta nasıl eskisi gibi oynanır?

yokohosa

Decipat
Makaleler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd

Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro
Yaz tatilinde her saniyemde oynuyordum. Şimdi günlük 3 saat ayırıyorum. Eskisi kadar iyi değilim ne yapmalıyım? Elmas yücelik eloda eskiden en az 25-30 vururken şimdi 15 zorluyorum, ne yapmam lazım?

Aim antrenmanları yapabilirsin. Kendine program oluşturabilirsin. 1 saat boyunca Deathmatch gir, botlarla antrenman yap zor modda vs.

Aim antrenmanları yapabilirsin. Kendine program oluşturabilirsin. 1 saat boyunca deathmatch gir, botlarla antrenman yap zor modda vs.

İşe yarar mı eskisi gibi olur muyum hocam rankınız nedir bu arada.

Yaz tatilinde her saniyemde oynuyordum. Şimdi günlük 3 saat ayırıyorum. Eskisi kadar iyi değilim ne yapmalıyım? Elmas yücelik eloda eskiden en az 25-30 vururken şimdi 15 zorluyorum, ne yapmam lazım?

Ünlü yayıncıların veya ünsüz sevdiğin aimlerin aim planını çalış tak diye 1 2 maç death match girip direk ranked girme aim çalış.

Söylediğin gibi daha sık oynaman lazım. Ama bana kalırsa Valorant bozuk bir oyun sensivity konusunda her oynayışın da aynı hissi vermiyor. O yüzden her sene başka bir oyuncu parlıyor top1 oluyor ve düşüyor oyunun başından beri istikrarlı olarak yükselen bir oyuncu ya da oldugunu koruyan yok. CS de ise tam tersi iyi olan olan oyuncular yıllardır top seviyede yerini koruyor. Yaşlanıp bırakana kadar üst seviyede devam ediyorlar.

Eski aim kolay gelmez, aim antrenmanları yapmalısın biraz klasik ama Aim Lab Valorant modlarını deneyebilirsin ayrıca eski aim için Valorant'yu günlük düzenli oynarsan gelişme kaydedebilirsin.

Rank ne hocam.

Eski aim kolay gelmez,aim antremanları yapmalısın biraz klasik ama Aimlab valorant modlarını deneyebilirsin ayrıca eski aim için valoyu günlük düzenli oynarsan gelişme kaydedebilirsin.
Vana kalırsa aimlab gibi uygulamardan uzakdur gir dm oyna yada bot vur hiç bir pro oyuncu reklam almadığı sürece aimlab önermez. Günde 2 3 maç atıyorum rank immo2.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı