Tamam kardeşim alakası yok sen yüceliğinde oyna sana lafım yok.
2 sene önce 15.6inch ekran, 60Hz ve 100 FPS ile elmasa çıkmıştım.(yüceliğin olmadığı zamanlar)
Tamam kardeşim alakası yok sen yüceliğinde oyna sana lafım yok.
Herkesi muteleyin. Bu disiplinle alakalı.Hocam sistem monitor varda biz nasıl ciddi oynayabiliriz ciddi oldugumda toxic bir insana donusuyorum oyunda.
Hocam sistem monitor varda biz nasıl ciddi oynayabiliriz ciddi oldugumda toxic bir insana donusuyorum oyunda.
2 sene önce 15.6inch ekran, 60Hz ve 100 FPS ile elmasa çıkmıştım.(yüceliğin olmadığı zamanlar)
2 sene önceki karşına çıkan elemanlar ile şimdiki elemanlar arasında dağlar kadar fark var ustam. Benim ayrıntıya girdiğim yer de bu.
Beta zamanlarından belki bahsediyorsunuz. O zaman çoğu kişi yeniydi ve AFK kalsan bile ceza almıyordun. Şimdi çoğu kişi prolaşmaya başlamış. Gerçekten iyi bir ekipman lazım.
Ekipman olarak en büyük etmen mouse. 75 Hz monitörle de gayet iyi oynanır. Klavye hiç farketmez.2 sene önceki karşına çıkan elemanlar ile şimdiki elemanlar arasında dağlar kadar fark var ustam. Benim ayrıntıya girdiğim yer de bu.
Beta zamanlarından belki bahsediyorsunuz. O zaman çoğu kişi yeniydi ve AFK kalsan bile ceza almıyordun. Şimdi çoğu kişi prolaşmaya başlamış. Gerçekten iyi bir ekipman lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.