Valorant'ta nasıl rank çıkılır?

2 sene önce 15.6inch ekran, 60Hz ve 100 FPS ile elmasa çıkmıştım.(yüceliğin olmadığı zamanlar)

2 sene önceki karşına çıkan elemanlar ile şimdiki elemanlar arasında dağlar kadar fark var ustam. Benim ayrıntıya girdiğim yer de bu.
Beta zamanlarından belki bahsediyorsunuz. O zaman çoğu kişi yeniydi ve AFK kalsan bile ceza almıyordun. Şimdi çoğu kişi prolaşmaya başlamış. Gerçekten iyi bir ekipman lazım.

2 sene önceki karşına çıkan elemanlar ile şimdiki elemanlar arasında dağlar kadar fark var ustam. Benim ayrıntıya girdiğim yer de bu.
Beta zamanlarından belki bahsediyorsunuz. O zaman çoğu kişi yeniydi ve AFK kalsan bile ceza almıyordun. Şimdi çoğu kişi prolaşmaya başlamış. Gerçekten iyi bir ekipman lazım.

Dediğiniz doğru ama ekipmansız da belli bir yere kadar çıkılıyor.

Ekipman olarak en büyük etmen mouse. 75 Hz monitörle de gayet iyi oynanır. Klavye hiç farketmez.

Bence tamamen aim gelistirme evet 144 olsa bir arti ancak nasıl peek atilacagini bilmek prefire ve cross placement cok daha onemli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı