Valorant'ta ölüm maçı oynayamıyorum

Brazen

Hectopat
Makaleler
1
Abi delireceğim yahu. DM'de karşıma benden düşük seviyeler geliyor. adamlar One tap falan atıyor, çok garip. 10 seviye adam DM'de birinci oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapabileceğin bir şey yok. Adam çıkıp one tap atınca çıldırmak yerine senin one tap atman gerekiyor. Sadece kafaya Aimi koy ve tek hareket etmemeye çalış düşmanın çıkabileceği pozisyonlarda. Sonrasında kafaya tek tek dene. Spray deneme vandal ile.

Yapabileceğin bir şey yok. Adam çıkıp One tap atınca çıldırmak yerine senin One tap atman gerekiyor. Sadece kafaya aimi koy ve tek hareket etmemeye çalış düşmanın çıkabileceği pozisyonlarda. Sonrasında kafaya tek tek dene. Spray deneme vandal ile.

Benim anlamadığım ben 3 haftadır sadece DM giriyorum hala gelişme yok.

Smurf.

Bu ne demek:
Smurf, ımmortal veya daha az rankların yeni hesap oluşturarak bronz/derecesiz kullanıcıları trollemesidir.
Kısacası oyun bozanlık diyelim.

Hocamın dediğine katılıyorum ama tanım bana göre farklı:

Smurf.

Bu ne demek:
Smurf, altın veya elmas arasında takılı kalmış başkası onu kanser etmektense alt ligleri inmeyi tercih ederim diyen oyunculardır.
Kısacası onların sizden istediği sayısız hakarettir.(Valorant için geçerli)

Aim hangisi daha çok geliştirir?
DM mi yoksa poligon mu?
Doğru antrenmanlar ile geliştirebilirsin. Poligonda alıştırma yaptıktan sonra DM atmak daha iyi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunun kesinlikle faydasını görürsün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı