Yapabileceğin bir şey yok. Adam çıkıp One tap atınca çıldırmak yerine senin One tap atman gerekiyor. Sadece kafaya aimi koy ve tek hareket etmemeye çalış düşmanın çıkabileceği pozisyonlarda. Sonrasında kafaya tek tek dene. Spray deneme vandal ile.
Benim anlamadığım ben 3 haftadır sadece DM giriyorum hala gelişme yok.
Demek ki hatalarınızı düzeltmiyorsunuz. Poligona girin ve zor modda vandal ile sadece One tap çalışın. İnternette rehberler var.
Kolaydan başlayın en az 5 kere 30 vurana kadar deneyin. Sonra aynı şeyi orta için fakat bu sefer en az 2 kere 30 vurana kadar deneyin ve aynı şeyi zor için yapın.Zor modda bir tane bile vuramıyorum?
Kolaydan başlayın en az 5 kere 30 vurana kadar deneyin. Sonra aynı şeyi orta için fakat bu sefer en az 2 kere 30 vurana kadar deneyin ve aynı şeyi zor için yapın.
Smurf.
Bu ne demek:
Smurf, ımmortal veya daha az rankların yeni hesap oluşturarak bronz/derecesiz kullanıcıları trollemesidir.
Kısacası oyun bozanlık diyelim.
Doğru antrenmanlar ile geliştirebilirsin. Poligonda alıştırma yaptıktan sonra DM atmak daha iyi.Aim hangisi daha çok geliştirir?
DM mi yoksa poligon mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.