Valorant'ta platin 1 rütbesinde 50 kp üzerine çıkamamak

Vatan Ezer

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Her gün 4 5 maç atıyorum ve bir galibiyet bir bozgun şekilde ilerliyorum. 2 galibiyet alırsam 50 kp üzerine çıkacağım ama hep bir şey oluyor takımdaki Jett 4 vuruyor 50 kp üzerine çıkamıyorum. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Beraber gireceğiniz birilerini bulmalısınız hocam. Ya da bol bol kill almalısınız ki kp gittiğinde az geldiğinde çok olsun. MMR'ınız da yüksek ise atlattığınıda çifte rank atlayabilirsiniz.

Hocam duonuz varsa kesinlikle onunla girin.
Duom oyuna girmiyor şuanlık. 114 arkadaşım var ama hiçbiri tanıdık değil hepsi oyundan o yüzden gitmeye de çekiniyorum.

Beraber gireceğiniz birilerini bulmalısınız hocam. Ya da bol bol kill almalısınız ki kp gittiğinde az geldiğinde çok olsun. MMR'ınız da yüksek ise atlattığınıda çifte rank atlayabilirsiniz.
Kill sayım maçtan maça değişiyor. Sonuncu olsam bile takıma katkım çok fazla.

Duom oyuna girmiyor şuanlık. 114 arkadaşım var ama hiçbiri tanıdık değil hepsi oyundan o yüzden gitmeye de çekiniyorum.

Kill sayım maçtan maça değişiyor. Sonuncu olsam bile takıma katkım çok fazla.
Hocam isterseniz bin asistiniz olsun şu oyunda kill almadan puan falan vermiyor ben de bundan yakınıyorum.

Crosshair placement ve movement konusunda ustalaşın gerisi gelir. Entry oynamıyorsanız gekko veya Clove oynayın metada güçlü karakterler. Solo oynayarak elmas 3'e kadar çıkmıştım ben.

Hocam isterseniz bin asistiniz olsun şu oyunda kill almadan puan falan vermiyor ben de bundan yakınıyorum.
Gerçekten öyle mi? Ben veriyor sanıyordum.

Crosshair placement ve movement konusunda ustalaşın gerisi gelir. Entry oynamıyorsanız gekko veya Clove oynayın metada güçlü karakterler. Solo oynayarak elmas 3'e kadar çıkmıştım ben.
Kayo omen oynuyorum. Dediğin şeyleri dikkate alacağım. Teşekkürler.

Hocam veriyor vermiyor değil kast ettiğim çok çok az vermesi yani bol bol kp için kill lazım maalesef asist değil.
Başka bir öneriniz var mı hocam?

Hocam veriyor vermiyor değil kast ettiğim çok çok az vermesi yani bol bol kp için kill lazım maalesef asist değil.
Hocam bakın bu günde 50 kp olacağım maçta yabancı sunucuda 2 tane .. Geldi. Anladınız siz. Split teki rampadan kendilerini atıp kendilerini öldürüyorlar. Yabancı sunucu bir de. Sıkıştım kaldım bu aw elosunda.

Hocam bakın bu günde 50 kp olacağım maçta yabancı sunucuda 2 tane .. Geldi. Anladınız siz. Split teki rampadan kendilerini atıp kendilerini öldürüyorlar. Yabancı sunucu bir de. Sıkıştım kaldım bu aw elosunda.

Son düzenleme:
Clove öğren hellianı izleyebilirsin o clove oyununu benimseyince cok rahat taşıyosun maçları. Bide yabancı serverda gir paris frankfurt vs güzel gayet , üst üste 2 maç yenildiysen oyundan çık daha kazanma şansın olmuyor oyun maç vermiyor hiçbir şekilde o 4-5 yenilgiye kadar uzayıp gidiyor .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı