Valorant'ta yücelik 3'ten elmas 2'ye düşmek

Her maçıma smurf gelmese de karşı takıma toxic gelmeside yeterli oluyor, eğer rank kasmak mühimse benim takımına gelmemi istemezsin, maçı satmıyorum lakin Full focusda oynamıyorum. Neden benimle mental damage yaşayasınki her oyun kafana uyan rank kasanları ekle açık oldukça davet et, oynunda keyfi artacaktır rankında yükselecektir.

Ben zaten oyunu saldım trackera girsen görürsün.

Bende immo1e solo çıktım ama yine hak etmediğim için immo1 değilim yani çünkü dediğim gibi takıma smurf geliyor.
Adam hak etmiyor oyunda ona o rankı vermiyor aşağıda toxic diye hayıflanmış. Varsın böyle düşünsün yine de o ranka gelemez hak etmiyorsa. Ben yolunu gösterdim 5 kişi giriyorlar ve rank atlıyorlar basit.

Hocam komiksiniz gerçekten tek başıma yücelik olmuş biri olarak solo karşılamanın çok daha zor olduğunu söyleyebilirim açıkçası bence tam tersi solo çıkan adam daha da emek sarf etmiştir.

güzel kardeşim ne anlatıyorsun

Hocam komiksiniz gerçekten tek başıma yücelik olmuş biri olarak solo karşılamanın çok daha zor olduğunu söyleyebilirim açıkçası bence tam tersi solo çıkan adam daha da emek sarf etmiştir.

Şimdi, benim cümlemin sonunu okuyoruz, 5kişi giriyorlar ve rank atlıyorlar basit.
Sonra, anlıyoruz ki 5'li girmek basit olan yol imiş demek ki solo olan daha çok emek veriyor.

Bana katıldığınız fikrinizi garip bir şekilde belirttiğinizi belirtmek istedim.

Son düzenleme:
Güzel kardeşim ne anlatıyorsun.

Şimdi, benim cümlemin sonunu okuyoruz, 5kişi giriyorlar ve rank atlıyorlar basit.
Sonra, anlıyoruz ki 5'li girmek basit olan yol imiş demek ki solo olan daha çok emek veriyor.

Bana katıldığınız fikrinizi garip bir şekilde belirttiğinizi belirtmek istedim.

Solo çıkan adam hak etmemiştire kadar getirdiniz ya lafı hocam ondan söyledim😃 iyi günler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı