Valorant'tan CS:GO'ya geçilmeli mi?

Arkadaşlar merhaba. Şu an Valorant oyuncusuyum ama bronz 2'yim ama aimi iyi ancak bronzdan çıkamıyorum. CS:GO'da ise 100 saatlik 1.6 deneyimim var ve CS:GO iyi oynarım Ömer abim iyi bilir. Sizce CS:GO geçmeli miyim? Bir de takım olan varsa alabilir, Ruslarla uğraşmak istemiyorum :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Şu an Valorant oyuncusuyum ama bronz 2'yim ama aimi iyi ancak bronzdan çıkamıyorum. CS:GO'da ise 100 saatlik 1.6 deneyimim var ve CS:GO iyi oynarım Ömer abim iyi bilir. Sizce CS:GO geçmeli miyim? Bir de takım olan varsa alabilir, Ruslarla uğraşmak istemiyorum :D
Valorant da çok çoluk çocuk var geçmek mantıklı ama CS'de bir yandan hilecisi var ruslar var bilemiyorum.

Hocam CS ile Valorant'ın dinamikleri çok farklı. CS'de en azından Nova-Usta Seçkin Gümüş seviyelerinde oynarsınız.

Supreme im şu an, oyuna başlamanı tavsiye etmiyorum hile yoksa hiçbir şey yapamazsın her maç hile kapıştırıyorlar.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-04-21 013016.png
    Ekran görüntüsü 2021-04-21 013016.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 276
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı